Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

ΠΑΟΚ χωρίς Ζαγοράκη γίνεται;

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο αποχώρησης του “Ζαγόρ” από τα διοικητικά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αν όλα κυλήσουν ομαλά και καλυφθούν τα χρέη από την πλευρά των Φλωρίδη-Σαχπατζίδη.
ΠΑΟΚ χωρίς Ζαγοράκη γίνεται;
Αν δεν προκύψει πρόβλημα με τους υποψήφιους επενδυτές και γίνουν πράξη εκείνα για τα οποία έχουν δεσμευτεί, τότε θα φανεί ποιο είναι το μέλλον του Ζαγοράκη στον “δικέφαλο του Βορρά”.
Όπως αναφέρει σε σημερινό της ρεπορτάζ η “Εξέδρα”, το μέλλον του παλαίμαχου άσου παραμένει ένα ερωτηματικό, αν και ο Φλωρίδης έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει για τον ίδιο την προεδρία του συλλόγου και τους Ζαγοράκη και Βρύζα δίπλα του, ως αντιπροέδρους. Το σενάριο που μοιάζει πιθανότερο, όμως, είναι αν καλυφθούν τα χρέη της ΠΑΕ ο Θοδωρής Ζαγοράκης να αποχωρήσει από τα διοικητικά.
Κανείς δεν μπορεί να το πει με σιγουριά, καθώς μπορεί να δεχτεί την πρόταση του Φλωρίδη και να παραμείνει. Το ζήτημα είναι πως ο “Ζαγόρ” έχει συνδέσει το όνομά του τα τελευταία χρόνια με τον “δικέφαλο του Βορρά” και την προσπάθεια που είχε ξεκινήσει για να φτάσει η ομάδα εδώ που βρίσκεται σήμερα. Μπορεί κάποιος να σκεφτεί τον ΠΑΟΚ χωρίς αυτόν; Έστω και από τη θέση του αντιπροέδρου, που με κάποιον τρόπο τέλος πάντων θα ασχολείται με την ομάδα;
Εκτός, βέβαια, όπως συμπληρώνει το ρεπορτάζ, αν δεν υπάρξουν τελικά θετικές εξελίξεις με τους δύο υποψήφιους επενδυτές, οπότε ο παλαίμαχος άσος θα συνεχίσει κανονικά να ηγείται της προσπάθειας που είχε ξεκινήσει πριν από μερικά χρόνια...

Δεν υπάρχουν σχόλια: