Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Ανακοίνωσε τους αρχηγούς ο ΠΑΣ Γιάννινα!!


ntasios

Στα χέρια του Γιώργου Ντάσιου θα παραμείνει και φέτος το περιβραχιόνιο του αρχηγού του ΠΑΣ Γιάννινα, όπως ανακοίνωσε η ηπειρωτική ΠΑΕ. Τον έμπειρο ακραίο μπακ θα πλαισιώσουν στο «καρέ» των αρχηγών οι: Τάσος Πάντος, Χρήστος Πατσατζόγλου και Βάντερσον Σκαρντοβέλι
Από εκεί και πέρα σήμερα το βράδυ στην Κατερίνη ο ΠΑΣ θα δώσει ακόμα ένα ακόμη φιλικό προετοιμασίας, αυτήν τη φορά με αντίπαλο τον Πιερικό. Ο Ντεμόλ θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει σχήματα και τακτικές. Η αποστολή της ομάδας αναχώρησε το μεσημέρι της ίδιας ημέρας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση για τους αρχηγούς:
«Εκλέχτηκαν σήμερα το πρωί οι τέσσερις αρχηγοί του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ για την νέα αγωνιστική σεζόν.
Πιο συγκεκριμένα οι Γιώργος Ντάσιος, Τάσος Πάντος, Χρήστος Πατσατζόγλου και Βάντερσον Σκαρντοβέλι θα είναι οι τέσσερις κάπτεν της ομάδας , ενώ μετά το πέρας της διαδικασίας οι τέσσερις ποδοσφαιριστές συναντήθηκαν με τον Γενικό Διευθυντή της ΠΑΕ κ. Πασχάλη Μόσχογλου, τον Διευθυντή Ποδοσφαιρικού Τμήματος Κ. Δημήτρη Νιαρχάκο και τον Τeam Manager κ. Παναγιώτη Χριστοβασίλη. Βασικό θέμα της συζήτησης ήταν ο εσωτερικός κανονισμός για την προσεχή αγωνιστική σεζόν και η υπογραφή του μέχρι και το Σάββατο που είναι ο φιλικός αγώνας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: