Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Ερχεται ο Κάστρο!!

Ο Αντρέ Κάστρο φτάνει στην Αθήνα το αργότερο μέχρι την Παρασκευή για να υπογράψει στον ΠΑΟ. Στις 700.000 ευρώ το κόστος του δανεισμού του.
Ερχεται ο Κάστρο!
Ενα χαρτί, για την ακρίβεια ένα φαξ, το οποίο αναμένεται σήμερα στα γραφεία της «πράσινης» ΠΑΕ με τη σφραγίδα της Ινγκολσταντ που θα επισημοποιεί την πρόταση για την αγορά του Νταμιάν Πλεσί, απομένει για την απόκτηση του Αντρέ Κάστρο από τον Παναθηναϊκό!
Ο Γάλλος μέσος του «τριφυλλιού» είπε το «ναι» στη γερμανική ομάδα -η οποία όπως σας αποκαλύψαμε τον ζήτησε ελεύθερο από τους «πράσινους»- και μετέβη στο Παρίσι, προκειμένου να μαζέψει τα προσωπικά του αντικείμενα.
Και κατόπιν να μεταβεί στο Μόναχο για να υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τους Βαυαρούς. Η «καραμπόλα» που έψαχνε ο Παναθηναϊκός είναι στην τελική ευθεία και ο δρόμος για την απόκτηση του Κάστρο είναι πλέον διάπλατος...
Το «τριφύλλι» θα έχει όφελος 2,1 εκατ. ευρώ από την πώληση του Πλεσί που είχε τριετές συμβόλαιο (700.000 ευρώ το όφελος για φέτος) και με αυτά τα 700.000 θα εντάξει στο δυναμικό του τον 23χρονο Πορτογάλο, ο οποίος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου μέχρι την Παρασκευή αναμένεται στη χώρα μας για να βάλει τα πράσινα και τις υπογραφές στο συμβόλαιό του.
Η Χιχόν, άλλωστε, το έχει πάρει πλέον απόφαση και εξετάζει άλλες εναλλακτικές λύσεις αντί του Κάστρο, ο οποίος ήταν χθες ένα από τα κεντρικά πρόσωπα στη συγκέντρωση της εθνικής ομάδας της Πορτογαλίας για το αυριανό ματς με το Λουξεμβούργο. «Προς το παρόν είμαι στην αναμονή. Οταν επιστρέψω στην Πόρτο θα δούμε. Το σίγουρο πάντως είναι πως το μέλλον μου παραμένει... ανοιχτό. Θα αποφασίσουμε τι είναι σημαντικό για μένα και την Πόρτο» τόνισε διπλωματικά...
Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια: