Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

«Ναυάγησε» του Γκάνσο στη Μίλαν!!


Ganso

Σε αναγκαστική αναπροσαρμογή των πλάνων της για τη στελέχωση της μεσαίας γραμμής προχωρά η Μίλαν μετά το οριστικό «ναυάγιο» στην απόκτηση του Γκάνσο. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός της Σάντος, επέλεξε να μείνει πιστός στην τωρινή του ομάδα, αρνούμενος τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τους «ροσονέρι».
«Έχω δώσει το λόγο μου στον πρόεδρο και θέλω να το ξεκαθαρίσω και στους οπαδούς. Θα παίξω στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, όταν και ο σύλλογος θα γιορτάζει τα 100 του χρόνια. Δεν έχω λάβει καμία προσφορά, μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι δεν θα φύγω», ήταν η δήλωσή του στη γαλλική «L’ Equipe”.
Από τη στιγμή που το θέμα Γκάνσο δείχνει να μπαίνει στην άκρη ίσως έρθει η ώρα να ασχοληθεί πιο ενεργά με την περίπτωση που Ακουϊλάνι. Ο Αντριάνο Γκαλιάνι είχε αποκαλύψει πως ο Ιταλός μέσος ενδιαφέρει την πρωταθλήτρια Ιταλίας, χωρίς ωστόσο να πει κάτι περισσότερο. «Δεν έχουν κάνει ακόμα βήμα μπροστά. Αυτό δήλωσε ο Γκαλιάνι, αλλά δεν έχουμε άλλο σημάδι. Ως αποτέλεσμα αυτού δεν μπορώ να σας πω τι είδους προσφορά μπορεί να γίνει για τον πελάτη μου, δηλαδή για αγορά ή δανεισμό», τόνισε ο εκπρόσωπος του παίκτη της Λίβερπουλ, Φράνκο Ζαβάλια.
Τέλος, ένας παίκτης που ανήκει στους «ροσονέρι» θα αναγκαστεί και πάλι να αφήσει την ομάδα. Ο λόγος για τον Αλμπέρτο Παλόσκι, ο οποίος μετά τον εξάμηνο περυσινό του δανεισμό στην Πάρμα θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κιέβο. Η τελευταία διατηρεί το δικαίωμα αγοράς του το επόμενο καλοκαίρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: