Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Κριστιάνο: «Η ανανέωση συμβολαίου μου δεν είναι σημαντική»

Νέες δηλώσεις που ενισχύουν τα όσα υποστηρίζουν τα ισπανικά ΜΜΕ περί αποχώρησης του από τη Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι από τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Κριστιάνο: «Η ανανέωση συμβολαίου μου δεν είναι σημαντική»
«Η ανανέωση του συμβολαίου μου δεν είναι τόσο σημαντική. Υπάρχουν σημαντικότερα ζητήματα, όπως να κερδίσουμε τα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας για το πρωτάθλημα και το Τσάμπιονς Λιγκ»…

Με τον τρόπο αυτό απάντησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο σε ερώτηση που δέχθηκε σήμερα σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου του. Φυσικά, η επιλογή του Πορτογάλου άσου να μην απαντήσει για το ζήτημα και –μάλιστα- να μην την χαρακτηρίσει «σημαντική» έκανε μεγάλη εντύπωση στα ισπανικά ΜΜΕ, τα οποία συνεχίζουν τα περί αποχώρησής του.

Ωστόσο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο προσπάθησε στη συνέχεια να «χρυσώσει το χάπι»…

«Αυτή την στιγμή αισθάνομαι πιο άνετα με τους οπαδούς της ομάδας μας, οι οποίοι μου δείχνουν μεγαλύτερη αγάπη. Η απάντησή μου θα είναι να αγωνιστώ καλά και να δίνω τα πάντα για την ομάδα», πρόσθεσε ο Πορτογάλος ο οποίος έκανε και μια αναφορά για τη «Χρυσή Μπάλα».

«Θα είμαι ειλικρινής. Θα ήταν καταπληκτικό να κερδίσω τη «Χρυσή Μπάλα», αλλά ακόμη και να μην συμβεί αυτό δεν θα απογοητευτώ», κατέληξε.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: