Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Ρέντναπ: «Να ανανεώσει ο Λάμπαρντ»

Την πεποίθησή του ότι η Τσέλσι θα κάνει μεγάλο λάθος αν δεν ανανεώσει τη συνεργασία της με τον Φρανκ Λάμπαρντ εξέφρασε ο Χάρι Ρέντναπ.

Ρέντναπ: «Να ανανεώσει ο Λάμπαρντ»
Οι «μπλε» θα αντιμετωπίσουν την ΚΠΡ, σήμερα το βράδυ, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Premier League με τον Άγγλο τεχνικό να τονίζει ότι η ομάδα του χρειάζεται νίκη πάσει θυσία.

Το συμβόλαιο του 34χρονου μέσου με τους «μπλε» λήγει το προσεχές καλοκαίρι και το όνομά του έχει συνδεθεί με την ενδεχόμενη μετακόμισή του σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ.

Ο Ρέντναπ έπλεξε το εγκώμιο του ανιψιού του, χαρακτηρίζοντάς τον αναντικατάστατο και αναπόσπαστο κομμάτι της Τσέλσι.

«Πρόκειται για έναν κορυφαίο παίκτη. Η Τσέλσι πρέπει να κάνει τα πάντα για να τον κρατήσει. Δεν πιστεύω ότι θα βρουν καλύτερο μεσοεπιθετικό, ο οποίος να σκοράρει με τόσο μεγάλη συχνότητα. Άλλωστε η Τσέλσι είναι η ομάδα της καρδιάς του», σημείωσε ο τεχνικός της ΚΠΡ, για να προσθέσει στη συνέχεια, ενόψει της μεταξύ τους αναμέτρησης στο «Στάμφορντ Μπριτζ»:

«Είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος και για εμάς θα είναι πολύ δύσκολο. Πρέπει να αρχίσουμε να παίρνουμε βαθμούς όμως και σε αυτό έχουμε εστιάσει. Πρέπει να πάμε στο “Στάμφορντ” με αυτή τη λογική και να πραγματοποιήσουμε μία καλή εμφάνιση, προκειμένου να ανακτήσουμε την χαμένη μας αυτοπεποίθηση».

Στη συνέχεια, ο Ρέντναπ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Ράφα Μπενίτεθ, τονίζοντας: «Θεωρώ ότι πρέπει να είσαι ανόητος για να μην τα καταφέρεις με μία ομάδα όπως η Τσέλσι, η οποία διαθέτει κορυφαίους παίκτες. Ο Μπενίτεθ βέβαια είναι πολύ έξυπνος και πιστεύω ότι ξέρει τι κάνει».


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: