Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Χατ τρικ για... Όσκαρ!!

Πράγματα και... θαύματα συνεχίζει να κάνει στην Μπενφίκα ο Όσκαρ Καρντόζο, που χρειάστηκε μόλις 14 λεπτά για να πετύχει χατ τρικ στο 6-0 επί της Αβέζ στο Κύπελλο!
Ένα μόλις μισάωρο έφτανε στους Αετούς της Λισσαβόνας για να πετύχουν καρέ τερμάτων επί της αδύναμης Αβέζ (Β' κατηγορία) και να μετατρέψουν σε... τυπική διαδικασία την υπόλοιπη μία ώρα αγώνα.
Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Χόρχε Ζέσους δεν ήταν άλλος από τον «Mr goal» της φετινής σεζον, Όσκαρ Καρντόζο. Έχοντας πετύχει ήδη 13 τέρματα στις 10 συμμετοχές του στο πρωτάθλημα, ο Παραγουανός άσος πέτυχε ακόμα τρία και στο Κύπελλο, κάνοντας μάλιστα χατ τρικ μέσα σε λιγότερο από ένα τέταρτο (14')!
Ο Ροντρίγκο είχε δώσει το προβάδισμα στην Μπενφίκα μόλις από το 5ο λεπτό, ενώ ο ίδιος ήταν που στο 56' έκανε το 5-0, πριν διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα στο 73' ο Λίμα από τα 11 βήματα. Στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου, οι Αετοί θα αντιμετωπίσουν σε διπλούς αγώνες την κάτοχο του θεσμού, Ακαδέμικα, με το πρώτο ματς να είναι σε μία εβδομάδα στο «Ντα Λουζ».
 
πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: