Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Και λεφτά και Αποστολόπουλο

Ο «τρελός του χωριού» έμαθε τι θα ζητήσει ο Ατρόμητος από τον ΠΑΟΚ για να δώσει τον Σκόνδρα και ήρθε η ώρα να το μάθετε κι εσείς.
Πραγματικά, δεν βρίσκω κανένα λόγο να ευχηθώ καλή χρονιά και μη με παρεξηγήσετε. Αφήστε με να εξηγηθώ. Αν έχετε λεφτά στη Ελβετία, θα κάνετε καλή χρονιά και χωρίς την ευχή μου. Αν δεν έχετε, όσες ευχές και να ρίξει ο τρελός, δεν θα αλλάξει τίποτα.

Και σε τελική ανάλυση, φιλαράκια μου, αν ο κόσμος άλλαζε με ευχές, θα ήμασταν ακόμα πάνω στα δέντρα σαν τις μαϊμούδες. Ο τρελός ξέρει πώς αλλάζει ο κόσμος, διότι διαβάζει ιστορία. Το μόνο που εύχομαι, λοιπόν, είναι η ιστορία να επαναληφθεί.

Κι αφού είπα μεγάλες κουβέντες, να ρίξω και καμιά είδηση που είναι και η ειδικότητά μου. Επειδή έχω πάρει σοβαρά τη δουλειά, έκανα ρεπορτάζ και τις ημέρες των εορτών. Μόνο τα Χριστούγεννα πήρα ρεπό για να κάνω στα παιδάκια του χωριού τον τρελό Αϊ-Βασίλη. Μεγάλη επιτυχία είχα και φέτος, αφού έκανα τα παιδάκια να γελάσουν με την ψυχή τους, αλλά ας πάμε στην είδηση.

Τις ημέρες των εορτών, λοιπόν, αναθερμάνθηκε το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Σκόνδρα του Ατρόμητου. Οι Περιστεριώτες δεν είναι καθόλου αρνητικοί και ξέρουν τι θέλουν για να δώσουν το δεξί μπακ. Θέλουν λεφτά και ένα άλλο δεξί μπακ. Τον Αποστολόπουλο. Ο Αναστόπουλος, να ξέρετε, ήθελε με τρέλα να πάρει στον ΟΦΗ τον νεαρό του ΠΑΟΚ. Ο «Αλενατόρε» έφυγε από την Κρήτη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έπαψε να καλοβλέπει τον μικρό που είναι ταλεντάκι. Αντιθέτως. Και τώρα, λοιπόν, ο Ατρόμητος θα ζητήσει και το παικτάκι, εκτός από παραδάκι. Εξελίξεις προσεχώς...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: