Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Και τώρα… ενίσχυση!!

Η μεταγραφική ενίσχυση του Πανθρακικού, μπαίνει σε πρώτο πλάνο. Ο Παύλος Δερμιτζάκης και οι συνεργάτες του, αναζητούν τις καλύτερες δυνατές λύσεις, την στιγμή που συνεχίζεται η προετοιμασία για ΠΑΟΚ.

Και τώρα… ενίσχυση
Στην Κομοτηνή υπάρχει η σκέψη να γίνουν κινήσεις μόνο ουσιαστικές και εάν και εφόσον βρεθούν παίκτες που θα μπορούν να βοηθήσουν σύντομα την ομάδα. Η απόκτηση ενός τερμαροφύλακα, ο οποίος με τον Κουτσόπουλο θα μπορεί να φτιάξει μια καλή δυάδα είναι πρωταρχικός στόχος.

Από εκεί και πέρα, θα γίνει κίνηση για έναν αριστερό αμυντικό, με τον Βαγγέλη Οικονόμου, να είναι από τα πρώτα ονόματα στη λίστα, εφόσον μείνει ελεύθερος από τον Ατρόμητο. Από εκεί και πέρα, θα γίνει προσπάθεια και για παίκτη που θα καλύπτει τη μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας. Ονόματα για τη θέση αυτή, δεν έχουν γίνει γνωστά, όμως σύντομα αναμένονται εξελίξεις.

Η προετοιμασία για το πρεμιέρα του δεύτερου γύρου με τον ΠΑΟΚ, συνεχίζεται. Ζητούμενο είναι να συνεχιστούν οι πολύ καλές εμφανίσεις, κόντρα σε έναν ακόμα μεγάλο αντίπαλο στην Κομοτηνή.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: