Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Απών ο Σνάιντερ από την πρώτη συγκέντρωση της Ίντερ

Επιστροφή στις προπονήσεις για την Ίντερ, ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα με την Ουντινέζε, όχι, όμως και του Γουέσλεϊ Σνάιντερ, ο οποίος έχει πάρει μία επιπλέον μέρα άδειας.

Απών ο Σνάιντερ από την πρώτη συγκέντρωση της Ίντερ
Μέγεθος κειμένου
Τελευταία ενημέρωση 03/01/2013, 09:11
Οι ομάδες της Serie A σιγά-σιγά επιστρέφουν σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, αφού το ερχόμενο Σάββατο ξεκινάει ξανά το πρωτάθλημα, με τους αγώνες της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου. Η Ίντερ ήταν εκείνη που… έπιασε δουλειά τελευταία, χρονολογικά, με τους παίκτες να συγκεντρώνονται το πρωί της Τετάρτης. Ανάμεσα σε αυτούς, όμως, απουσίαζε ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ.

Ο Ολλανδός μέσος είχε ξεκινήσει τις διακοπές του πριν από τους υπόλοιπους συμπαίκτες του και, σύμφωνα με ανακοίνωση της διοίκησης των «νερατζούρι», έχει πάρει μία επιπλέον μέρα άδειας. Ωστόσο οι φήμες ενός επερχόμενου διαζυγίου «φούντωσαν» μετά την απουσία του από την πρώτη προπόνηση.

Δημοσιεύματα των ιταλικών εφημερίδων κάνουν λόγο για συζητήσεις του μάνατζερ του Σνάιντερ με μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους και οι διαπραγματεύσεις, οι οποίες βρίσκονται σε εξέλιξη, καθιστούν απαραίτητη την… παράταση της άδειας του παίκτη. «Η επιπλέον άδεια που δόθηκε στον Σνάιντερ είναι αποτέλεσμα προσωπικής ανάγκης ή ακόμα ένα σημάδι διαζυγίου;» αναρωτιούνται οι ιταλοί δημοσιογράφοι.

Ο αρχηγός της Ίντερ, Χαβιέ Ζανέτι, πάντως, όταν ρωτήθηκε σχετικά με το θέμα, απάντησε αινιγματικά. «Τα πάντα εξαρτώνται από τον Σνάιντερ», ήταν το σχόλιό του.

Όπως και να έχει, το σίριαλ του Ολλανδού αναμένεται να λήξει εντός των προσεχών ημερών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: