Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

"Μόνο ποιοτική μεταγραφή"

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο ο Ολυμπιακός να προχωρήσει σε κάποια μεταγραφή τον Γενάρη, ωστόσο ο παίκτης που θα έρθει θα πρέπει να κάνει τη διαφορά.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού με δηλώσεις του σε πορτογαλική εφημερίδα ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αναλύουμε τις θέσεις που έχουμε στο ρόστερ. Δεν θα υπάρχουν μεγάλες αλλαγές τον Ιανουάριο, γιατί δεν τις χρειαζόμαστε. Πάντα αφήνουμε θέση για κάποιον που μπορεί να έρθει, ωστόσο δεν είναι απαραίτητο να είναι Πορτογάλος. Αυτό μας ενδιαφέρει είναι να έχει ποιότητα, Έχουμε επτά, οχτώ διαφορετικές εθνικότητες, δεν είναι εύκολη η επικοινωνία και δουλεύουμε πολύ στο γήπεδο, στην τακτική για να έχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».


Στη συνέχεια ο Ζαρντίμ παραδέχθηκε ότι ο μεγάλος στόχο είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ σε αυτούς που κάνουν λόγο για κατάκτηση του Europa League, απάντησε: «Δεν είναι δίκαιο να μας βάζουν στους υποψήφιους για τον τίτλο όταν υπάρχουν ομάδες όπως οι Τσέλσι, Ατλέτικο Μαδρίτης, Μπενφίκα που είναι πιο φαβορί από εμάς. Θέλουμε να περάσουμε τον πρώτο γύρο, με στόχο να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Η Λεβάντε είναι μία καλή ομάδα, αλλά εμείς πρέπει να είμαστε πιο δυνατοί για να προκριθούμε».

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού είπε: «Είναι υπερηφάνεια να εκπροσωπείς τον Ολυμπιακό. Είναι οι πιο φανατικοί κι απαιτητικοί οπαδοί του κόσμου, αλλά μας υποστηρίζουν όσο κανείς άλλος. Πρέπει να ζούμε μ' αυτό. Από τις λίγες χαρές που έχουν αρκετοί από τους οπαδούς μας είναι τα αποτελέσματα του Ολυμπιακού».

Τέλος αναφέρθηκε και στις αλλαγές που έφερε εκείνος στην ομάδα του Ολυμπιακού σε σχέση με την περσινή. «Στον Ολυμπιακό κάναμε μικρές αλλαγές, γιατί δεν χρειάζονταν περισσότερες. Πρέπει η ομάδα να προσαρμόζεται στον προπονητή, αλλά και ο προπονητής στην ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: