Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

«Κλεισμένος ο Ολαϊτάν»

Δεδομένη η απόκτηση του Νιγηριανού φορ. Ο Ολυμπιακός αποφασίζει για τον Ντε Βινσέντι. Επιμένουν οι Ισπανοί και τον Κολούνγκα.


Οι πληροφορίες, οι δηλώσεις και τα δημοσιεύματα για το μέλλον του Ολαϊτάν συνεχίζονται καθημερινά, ωστόσο το θέμα ουσιαστικά έχει κλείσει. O Νιγηριανός φορ της Βέροιας πρέπει να θεωρείται παίκτης του Ολυμπιακού και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες δεν πρόκειται να αλλάξει το σχέδιο που υπάρχει εδώ και καιρό για την ένταξή του στους πρωταθλητές.

Αυτή θα γίνει το καλοκαίρι και μέχρι τότε θα συνεχίσει να αγωνίζεται στη «βασίλισσα του Βορρά». Δεν είναι τυχαίο ότι έχει αποσυρθεί από τη διεκδίκησή του ο ΠΑΟΚ, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες η μετακίνηση στον Ολυμπιακό έχει οριστικοποιηθεί. Υπενθυμίζουμε ότι οι «ερυθρόλευκοι» παρακολουθούσαν τον Ολαϊτάν από πέρυσι, μέσω του Νίκου Βαμβακούλα, και πριν από λίγους μήνες είχαμε αποκαλύψει την απόφαση για απόκτησή του.

Αντίθετα, βέβαιη δεν είναι η μεταγραφή του Ντε Βινσέντι, παρ' ό,τι τον έχει κι αυτόν «στα χέρια του» ο Ολυμπιακός. Κι αυτό γιατί ακόμη το σκέφτονται στον Πειραιά αν πρέπει να τον πάρουν, σε ένα ρόστερ που έχει τόσες πολλές επιλογές και πρέπει πρώτα να αδειάσει. Ισως συζητηθεί εκ νέου το θέμα στη μεταγραφική σύσκεψη που θα γίνει, γιατί αν το αποφασίσουν οι Πειραιώτες, θα τον πάρουν. Στην Ελλάδα θα βρίσκεται την Κυριακή ο μάνατζέρ του, Εστεμπάν Μπουχάν.

Στο μεταξύ, εξελίξεις ίσως υπάρξουν και από τον Λορένθο, που έμεινε αρκετές ημέρες στην πατρίδα του και προ ημερών αναφέραμε ότι είχε επαφές και για παίκτες. Οι Ισπανοί επιμένουν ότι υπάρχει θέμα με τον επιθετικό της Χετάφε, Κολούνγκα, αν και ο Ολυμπιακός διέψευσε ότι έχει κάνει πρόταση, ενώ πληροφορίες από την Πορτογαλία αναφέρουν ότι προτάθηκαν στον Κοβάσεβιτς ο Βραζιλιάνος Ρεϊνάλντο της Αντερλεχτ, ο Μεξικανός μέσος της Τσίβας, Ντε λα Μόρα, και ο Μαλονγκά της Μονακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: