Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Δερμιτζάκης: «Όπως και πριν από τη διακοπή»

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο Παύλος Δερμιτζάκης και ανάμεσα στα άλλα αναφέρθηκε και στο προσεχές ματς με τον ΠΑΟΚ στην Κομοτηνή. «Ξεκινάει μία νέα χρονιά και ένας δεύτερος γύρος με όνειρα και φιλοδοξίες. Μετά τη διακοπή, θα προσπαθήσουμε να είμαστε όπως ήμασταν πριν από αυτήν. Έχουμε βεβαρημένο πρόγραμμα αλλά θα προσπαθήσουμε να ανταπεξέλθουμε. Την Κυριακή αντιμετωπίζουμε μία δυνατή ομάδα, όπως είναι ο ΠΑΟΚ με καλούς παίχτες και καλό προπονητή. Στόχος είναι το θετικό αποτέλεσμα και για αυτό δουλέψαμε μέχρι στιγμής».

Για τα προβλήματα ενόψει ΠΑΟΚ: «Δεν υπολογίζουμε στους Μιχαλόπουλο, Μακρυδημήτρη, οι οποίοι υπολογίζεται ότι θα είναι έτοιμοι στα τέλη του μήνα ενώ είναι άγνωστο το τι θα γίνει με τον Σκλιοπίδη».

Για το πώς αισθάνεται που θα βρεθεί αντίπαλος του ΠΑΟΚ: «Για μένα κάθε παιχνίδι είναι ιδιαίτερο. Η ομάδα μου θέλω να πετύχει τον στόχο και ελπίζω ότι θα έχουμε θετικό αποτέλεσμα. Έχω αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ, όπως και έχω διατελέσει προπονητής, ωστόσο αυτή τη στιγμή είμαι στον Πανθρακικό και θα δώσω και την ψυχή μου».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: