Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

«Στηρίζει» με 240 εκατ. ευρώ τον Μόγες!

Το ποσό των 240 εκατ. ευρώ θα δώσει η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον Ντέιβιντ Μόγες για την αναδόμηση της ομάδας, με τα «μεγάλα» ονόματα να τίθενται το καλοκαίρι στη διάθεσή του.

«Στηρίζει» με 240 εκατ. ευρώ τον Μόγες
Αποφασισμένη να στηρίζει τον Ντέιβιτ Μόγες με το ποσό των 240 εκατ. ευρώ είναι η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου.

Ο αποκλεισμός της προσεχούς αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Champions League στο Κύπελλο Αγγλίας έχει φέρει προβληματισμό στις τάξεις των «κόκκινων διαβόλων», οι οποίοι ουσιαστικά έχουν μόνο το Λιγκ Καπ για να διεκδικήσουν κάποιο τρόπαιο τη φετινή σεζόν.

Από το παιχνίδι με τη Σάντερλαντ θα απουσιάσουν ο Ρούνεϊ και ο Φαν Πέρσι, κάτι που αποδεικνύει πως υπάρχει έλλειψη ποδοσφαιριστών παγκόσμιας κλάσης στο ρόστερ της ομάδας.

Για αυτό τον λόγο η οικογένεια των Γκλέιζερ αποφάσισε να διαθέσει χρήματα για την ενίσχυση της ομάδας μέσα στους επόμενους 18 μήνες, αφού φέτος ο μόνος που αποκτήθηκε από τον Μόγες ήταν ο Φελαϊνί.

Ψηλά στο μεταγραφικό στόχαστρο του Σκοτσέζου τεχνικού φαίνεται πως βρίσκεται ο Μάρκο Ρόις, η μεταγραφή του οποίου υπολογίζεται ότι θα κοστίσει περίπου 36 εκατ. ευρώ στη Γιουνάιτεντ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: