Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Βιγιαρεάλ 5 αστέρων!!

Ούτσε και Περμπέτ διέλυσαν τη Ράγιο Βαγεκάνο (2-5), σκορπώντας την στους... πέντε ανέμους και διατήρησαν τη Βιγιαρεάλ σε τροχιά Ευρώπης. Δύο γκολ ο Νέρι Καστίγιο!

Η κατοχή μπορεί να ανήκε στους γηπεδούχους, όμως τα γκολ ήρθαν από το «κίτρινο υποβρύχιο» και μάλιστα με... το παραπάνω. Μία Βιγιαρεάλ «όνειρο» στη Μαδρίτη, με τους Ούτσε και Περμπέτ να κάνουν «σμπαράλια» τη Ράγιο, αφού ο πρώτος έκανε χατ τρικ, ενώ ο Γάλλος επιθετικός σημείωσε τα άλλα δύο γκολ, ενώ έβγαλε και μία ασίστ!

Μπορεί μόλις στο 7ο λεπτό το σουτ του Γκάλβεζ να σταμάτησε στο δοκάρι της Βιγιαρεάλ, όμως ένα δίλεπτο ήταν αρκετό για να γίνει το 0-2 λίγο αργότερα! Ο Ούτσε άνοιξε το σκορ στο 10' και στο 12' ήρθε το δεύτερο τέρμα με τον Περμπέτ! Ο τελευταίος ήταν κι αυτός που διαμόρφωσε το 0-3 του ημιχρόνου στο 41', δίνοντας διαδικαστικό χαρακτήρα στην επανάληψη.
Το... κρεσέντο για το συγκρότημα του Μαρσελίνο ωστόσο είχε και συνέχεια, αφού ο Ούτσε σκόραρε ακόμα δύο φορές από το 58' ως το 64', δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του. Μοναδικός διασωθείς για τους Μαδριλένους ο πρώην άσος του Ολυμπιακού και του Άρη, Νέρι Καστίγιο, που μπήκε αλλαγή στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, μείωσε αμέσως μετά το 0-5 (66') και διαμόρφωσε με πέναλτι το τελικό 2-5 στις καθυστερήσεις του αγώνα.
Η Βαγεκάνο παρέμεινε έτσι εντός της ζώνης του υποβιβασμού και στο -3 από τη γραμμή σωτηρίας, ενώ η Βιγιαρεάλ που επέστρεψε στις νίκες μετά από τρεις αγωνιστικές, σκαρφάλωσε στην 6η θέση της Primera Division.



Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: