Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Βασιλακόπουλος: «Η Ελλάδα θα είναι στο Μουντομπάσκετ»

Αισιόδοξος στα όρια της… βεβαιότητας πως η Ελλάδα θα πάρει τη wild card για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος.

Βασιλακόπουλος: «Η Ελλάδα θα είναι στο Μουντομπάσκετ»
Παρούσα στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας θα είναι η Ελλάδα, σύμφωνα με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο που εμφανίζεται όχι απλώς αισιόδοξος αλλά σχεδόν βέβαιος πως η FIBA θα δώσει στη χώρα μας μια από τις τέσσερις wild cards για τη διοργάνωση.

«Η Ελλάδα θα είναι στην Ισπανία και στο Μουντομπάσκετ, καθώς δεν έχει λείψει ποτέ από τις μεγάλες διοργανώσεις», δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΟΚ στα «Νέα» και πρόσθεσε: «Με στενοχωρεί το γεγονός ότι έδωσαν ένα χαρακτήρα πλειστηριασμού στη διαδικασία, αλλά με έχουν διαβεβαιώσει πως θα μετρήσουν κανονικά όλα τα κριτήρια για κάθε χώρα χωρίς να παίζει πρωτεύοντα ρόλο εάν κάποιος δώσει περισσότερα χρήματα από τα 500.000 ευρώ, ποσό που έχει θέσει η Διεθνής Ομοσπονδία ως παράβολο συμμετοχής. Εμείς φυσικά και δεν θα πάμε ξυπόλητοι στα αγκάθια, αλλά θα καταθέσουμε κανονικά το οικονομικό παράβολο και θα βρούμε τα χρήματα που υπολείπονται, καθώς ήδη έχουμε εξασφαλίσει ένα σημαντικό ποσό, σεβόμενοι πάντα την οικονομική κατάσταση της χώρας. Όσον αφορά τα υπόλοιπα κριτήρια, θεωρώ ότι η Ελλάδα τα καλύπτει ίσως περισσότερο από τον καθένα». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: