Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Υπογράφει ο Πέτριτς, αποφασίζουν για Όλσεν!

Ο Μλάντεν Πέτριτς βρίσκεται από χθες στην Αθήνα και ολοκληρώνεται η μεταγραφή του. Ερωτηματικό η ετοιμότητα του Κροάτη φορ. Ανοιχτό του Πάτρικ Όλσεν, που «παίζει» και για Τορίνο.

Υπογράφει ο Πέτριτς, αποφασίζουν για Όλσεν
Την Τετάρτη αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Μλάντεν Πέτριτς στον Παναθηναϊκό. Ο Κροάτης επιθετικός βρίσκεται από το απόγευμα της Δευτέρας στην Αθήνα, ενώ μετά την άφιξή του συναντήθηκε με τον Νίκο Νταμπίζα.

Σήμερα αναμένεται να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να ξεναγηθεί στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, ενώ εφόσον όλα πάνε καλά το τυπικό σκέλος της υπόθεσης θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη.

Σε συνεννόηση με το τεχνικό τιμ θα αποφασιστεί τι πρόγραμμα θα ακολουθήσει. Ο 32χρονος άσος έχει να αγωνιστεί σε επίσημο ματς από τις 19 Οκτωβρίου, ενώ αντιμετώπιζε έναν τραυματισμό στη γάμπα και θα πρέπει να διαπιστωθεί πότε θα είναι σε θέση να αρχίσει να προσφέρει στη νέα του ομάδα.

Ξεκαθαρίζει για Όλσεν

Σύντομα θα διαπιστωθεί αν ο Παναθηναϊκός θα παραμείνει στην απόκτηση του Μλάντεν Πέτριτς ή θα κινηθεί τελικά και για την απόκτηση του Πάτρικ Όλσεν από την Ίντερ. Η προσθήκη του 19χρονου Δανού μεσοαμυντικού δεν κρίνεται αναγκαία, αλλά μία επιπλέον λύση στη συγκεκριμένη θέση δεν θα ήταν περιττή για τους «πράσινους». Πάντως ο Παναθηναϊκός δεν παίζει μόνος του, καθώς η Ίντερ προσφέρει τον Όλσεν στα ανταλλάγματα για να αποκτήσει από την Τορίνο τον Ντανίλο Ντ’ Αμπρόζιο. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: