Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Ετοιμάζει… υπεράσπιση η ΑΕΚ!!

Σοβαρό κίνδυνο αφαίρεσης βαθμών και τιμωρίας της έδρας αντιμετωπίζει η ΑΕΚ για τα επεισόδια στο ματς με το Αιγάλεω. Ετοιμάζει την υπερασπιστική της γραμμή η «Ένωση».

Ετοιμάζει… υπεράσπιση η ΑΕΚ
Αντιμέτωπη με κίνδυνο αφαίρεσης βαθμών και τιμωρία της έδρας βρίσκεται η ΑΕΚ. Το φύλλο αγώνα για τα όσα έγιναν στον επεισοδιακό αγώνα με το Αιγάλεω είναι ιδιαίτερα επιβαρυντικό για την «Ένωση» αναφέροντας πως μεταξύ άλλων είναι συνυπαίτια με τους γηπεδούχους για τις συμπλοκές στον αγωνιστικό χώρο και υπεύθυνη για τραυματισμό του βοηθού διαιτητή από ρίψη αντικειμένου. Λόγω του γεγονότος ότι η Γ’ Εθνική είναι ερασιτεχνική κατηγορία, τα πρόστιμα που προβλέπονται δεν ξεπερνούν τις 2.500 ευρώ, αλλά οι «κιτρινόμαυροι» κινδυνεύουν σοβαρά με ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών και τιμωρίας της έδρας τους για τουλάχιστον δύο αγωνιστικές.

Από την πρώτη στιγμή που έγιναν τα επεισόδια και διέρρευσαν οι επιβαρυντικές «εκθέσεις», στην ΑΕΚ ετοιμάζουν την υπερασπιστική τους γραμμή, ενώ παράλληλα συγκεντρώνουν βίντεο και φωτογραφίες για να αποδείξουν πως είτε δεν φέρει ευθύνη, είτε αυτή που φέρει δεν είναι ανάλογη των γηπεδούχων. Αναμένεται επίσης να γίνει λόγος για προκλήσεις των γηπεδούχων και για ελλιπή μέτρα ασφάλειας. Στόχος είναι όχι απλώς η αποφυγή αφαίρεσης βαθμών, αν και υπάρχει διαφορά ασφαλείας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, αλλά και να αποφευχθεί η τιμωρία της έδρας.

Η υπόθεση πολύ δύσκολα θα εκδικαστεί εντός της εβδομάδας και η όποια τιμωρία έδρας δεν πρόκειται να ισχύσει για το ματς της προσεχούς Κυριακής (12/1) με τον Περαμαϊκό στο ΟΑΚΑ. Τα επόμενα τρία ματς της ΑΕΚ εντός έδρας είναι με Ερμή Ζωνιανών (19/1), Μανδραϊκό (2/2) και Περιστέρι (16/2). Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: