Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Πήρε και Βιγιαφάνε η Παναχαϊκή!

Δεν σταματά την ενίσχυσή της η Παναχαϊκή, που αυτή την φορά ανακοίνωσε την απόκτηση του Νίκολας Βιγιαφάνε που έχει αγωνιστεί και στην Μπόκα Τζούνιορς!

Πήρε και Βιγιαφάνε η Παναχαϊκή
Μεταγραφών συνέχεια για την Παναχαϊκή που μετά την εξαιρετική πορεία του τελευταίου διαστήματος, ενισχύεται όσο μπορεί για να συνεχίσει στο ίδιο τέμπο. Οι Πατρινοί ανακοίνωσαν την απόκτηση του Αργεντινού μεσοεπιθετικού, Νίκολας Βιγιαφάνε που απ’ την περασμένη εβδομάδα βρισκόταν στην Ελλάδα και είχε συμφωνήσει με τους «ροσονέρι».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Η Π.Α.Ε Παναχαϊκή ανακοινώνει την απόκτηση του αριστερού Αργεντινού επιθετικού Nicolas Gaston Villafane για τα επόμενα 2,5 χρόνια. Ο Nicolas Gaston Villafane είναι 25 ετών αγωνίζεται στην αριστερή πλευρά της επίθεσης και ξεχωρίζει για την άριστη τεχνική του κατάρτιση και την ταχύτητα του.

Ο Nicolas Gaston Villafane ξεκίνησε την καριέρα του στην Αργεντινή στην Boca Junior (2006-2010) και συνέχισε στις Oralia Brazil(2011 ) ,San Marcos de Africa Chile(2012 -31 συμ. - 4 γκολ), Santiago Morning Chile (2013-A– 10 συμ.) και στην Ισπανική Atletico Sanluqueno CF (2013-B-10 συμ.) segunda division B.

Ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται ήδη στην Πάτρα και είναι στην διάθεση του προπονητή της ομάδας Νίκου Παπαδόπουλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: