Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Σκόρδας: «Ο πόλεμος τώρα άρχισε»

Βέβαιος πως ο Άρης θα παραμείνει στη Σούπερ Λίγκα εμφανίστηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Λάμπρος Σκόρδας που αναφέρθηκε στις αποδοκιμασίες προς το πρόσωπό του και τα μεταγραφικά.

Σκόρδας: «Ο πόλεμος τώρα άρχισε»
Ξέσπασε μετά την ήττα του Άρη από τον Απόλλωνα Σμύρνης ο Λάμπρος Σκόρδας. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ παραμένει σίγουρος πως οι Θεσσαλονικείς θα πετύχουν το στόχο της παραμονής και στη συνέχεια πέρασε στην... επίθεση!

Αρχικά προς εκείνους που τον αποδοκιμάζουν, τους οποίους χαρακτήρισε μειοψηφία και στη συνέχεια προς την προηγούμενη διοίκηση, την οποία κατηγόρησε πως διέλυσε την ομάδα το καλοκαίρι!

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Ο Άρης θα σωθεί. Είμαστε αποφασισμένοι γι’ αυτό. Ο πόλεμος τώρα άρχισε. Δεν μου καίγεται καρφί αν με βρίζει μία μειοψηφία, η οποία παρασέρνει και τον υπόλοιπο κόσμο. Τα παιδιά που είναι στην ομάδα και ο προπονητής έχουν την απόλυτη εμπιστοσύνη μας. Όμως δεν μπορεί να παίζουν μπάλα και να ακούν συνθήματα ‘Σκόρδα γαμ… θα τα πληρώσεις όλα’ και να βλέπουν πανιά για τα λαμόγια ξαφνικά σήμερα. Να μας πουν ποιοι είναι λαμόγια, με ονόματα. Να μας πουν αυτοί εδώ, ποιοι ευθύνονται»,

«Είμαστε αναγκασμένοι να βγούμε σε πόλεμο μαζί τους ανοιχτά. Κόντρα σε ότι κάνουν για να υποβιβαστεί η ομάδα και να πέσει στα χέρια ους ο Άρης θα σωθεί».

Αναφέρθηκε επίσης στο θέμα Ουντότζι λέγοντας ότι «Δεν έρχεται γιατί του την έπεσαν μέσα σε ένα μαγαζί», ενώ για τις μεταγραφές είπε: «Θα γίνουν μεταγραφές. Βλάχος, Μπουγαΐδης ήταν σήμερα εδώ, υπέγραψε ο Κουσίδης, ενώ θα επιστρέψει και ο Παπαστεριανός».

«Δεν φταίει ο κόουτς. Εμείς φταίμε, γιατί αφήσαμε το καλοκαίρι να κάνουν κουμάντο στην ομάδα αυτοί που κάνουν χρόνια», τόνισε ο Σκόρδας, κατηγορώντας τον προκάτοχό του, Δημήτρη Ηλιάδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: