Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Σάντσες: «Μπράβο στην άμυνα…»

Στην εξαιρετική λειτουργία της αμυντική του γραμμής στάθηκε, μετά τη νίκη, επί του Άρη, ο προπονητής του Απόλλωνα, Λόρι Σάντσες.

Σάντσες: «Μπράβο στην άμυνα…»
Και διάθεση για πολλά λόγια να είχε ο Λόρι Σάντσες μετά το παιχνίδι με τον Άρη, εκτός από την τοποθέτησή σου, δεν τον έγινε κάποια άλλη ερώτηση.

Ο Ισπανός τεχνικός αναφέρθηκε και στάθηκε στην πολύ καλή αμυντική λειτουργία που είχε η ομάδα του και από την οποία ξεκίνησε η σημαντική αυτή νίκη, επί του Άρη.

Αναλυτικά η τοποθέτησή του: «Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Εμείς καταφέραμε να κάνουμε γκολ τις ευκαιρίες και να κρατήσουμε παρά την πίεση του Άρη. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην άμυνά μας κυρίως, γιατί κατάφερε να κρατήσει το μηδέν, το οποίο είναι πολύ σημαντικό. Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος για την αμυντική μας λειτουργία. Είναι μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος», δήλωσε μεταξύ άλλων στην συνέντευξη Τύπου ο Σάντσες, στον οποίο δεν έγινε καμία ερώτηση από τους δημοσιογράφους που έδωσαν το παρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: