Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Βόμβα ετοιμάζει η μπασκετική ΑΕΚ!!

Συνεργασία με τον Παναγιώτη Γιαννάκη φέρεται σύμφωνα με δημοσίευμα ότι επιθυμεί να συνάψει η μπασκετική ΑΕΚ! Ο Άρης προσπαθεί τις τελευταίες ημέρες να αποσπάσει το «ναι» του Παναγιώτη Γιαννάκη προκειμένου να φέρει τον «δράκο» ξανά στη Θεσσαλονίκη, αυτή την φορά από την θέση του προπονητή.
Παράγοντες του Άρη ωστόσο εξέφραζαν την ανησυχία τους λέγοντας πως υπάρχει άλλη μια ελληνική ομάδα που ενδιαφέρεται για τον Γιαννάκη κι αυτή είναι η ΑΕΚ!
Η Ένωση φέρεται να επιθυμεί συνεργασία με τον έμπειρο τεχνικό από την επόμενη σεζόν εφόσον πετύχει την επιστροφή της στα σαλόνια της Α1 (παραμένει 1η στην βαθμολογία της Α2, μαζί με το Ψυχικό) ενώ υπάρχει και η προοπτική ενίσχυσης του τμήματος από τον Μελισσανίδη.
«Για τον Γιαννάκη ο Άρης αποτελεί κάτι ξεχωριστό», έλεγε άνθρωπος από το περιβάλλον του βετεράνου διεθνή καλαθοσφαιριστή δίνοντας ένα άτυπο προβάδισμα στον Άρη.
Στο μεταξύ, κινέζικο δημοσίευμα (του bbs.hupu.com) νωρίτερα ανέφερε πώς η παραμονή του Γιαννάκη στον πάγκο της Εθνική Κίνας θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολη. Οι δυο πλευρές πάντως δεσμεύονται με συμβόλαιο και ουδείς μπορεί να προβλέψει για την ώρα την κατάληξη των διαπραγματεύσεων.
ΠΗΓΗ: sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: