Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Λάθη σε Ηράκλειο και Ξάνθη!

Στα λάθη που υπήρξαν σε Ηράκλειο και Ξάνθη στάθηκε κατά κύριο λόγο ο Παναγιώτης Βαρούχας, σχολιάζοντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 τη διαιτησία στα ματς της 18ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Λάθη σε Ηράκλειο και Ξάνθη
Αρκετά ήταν τα λάθη που υπήρξαν στους αγώνες του Εργοτέλη με τον Ατρόμητο, όπως τόνισε ο Παναγιώτης Βαρούχας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Όσον αφορά το κόρνερ του Λίνο, στον αγώνα της Ξάνθης με τον ΠΑΟΚ, τόνισε πως από ένα λαθάκι σχολιάστηκε η διαιτησία του κ. Γιάχου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο πρόεδρος του συνδέσμου διαιτητών Αθήνας στην εκπομπή «Πνίξτε τον φουνταριστό» με τον Μηνά Τσαμόπουλο

Σάββατο, 04 Ιανουαρίου 2014

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ 0-2
Διαιτητές: Μιχαήλ Κουκουλάκης, Γεώργιος Σταυρουλάκης, Ιορδάνης Δημητριάδης
4ος Διαιτητής: Πραξιτέλης Ζαχαριάδης

«Τη φετινή σεζόν ο Κουκουλάκης τα πάει αρκετά καλα. Φαίνεται πως έλυσε τα… μάγια με την απόδοσή του. Έπαιξε καλά πλεονεκτήματα στο συγκεκριμένο ματς, με το ένα να του “βγαίνει”. Ο πρώτος, ο Σταυρουλάκης, έδωσε ένα οφσάιντ που ήταν μισό γκολ».

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 0-1
Διαιτητές: Γεώργιος Κύζας, Λάζαρος Δημητριάδης, Ιωάννης Σίπκας
4ος Διαιτητής: Σταύρος Μάνταλος

«Οι διαιτητές πρέπει να μάθουν πως σε όλα τα πεσίματα δεν χρειάζεται να δώσουν κίτρινες κάρτες για “θέατρο”. Επειδή το είπε ο Μπλάτερ, δεν σημαίνει κάτι. Είναι μόνο για να μαζεύει τα λεφτά. Ορισμένοι διαιτητές βαφτίζουν όλα τα πεσίματα “θέατρο”. Στο 2’ ο βοηθός ανακόπτει επίθεση του Ατρομήτου, αφού δίνει οφσάιντ και στη συνέχεια υπάρχει πέναλτι. Όμως δεν ήταν σωστή η πρώτη απόφαση. Στο 90’ υπάρχει ένα μαρκάρισμα του Ταυλαρίδη στον Μεχία και δεν δόθηκε λανθασμένα πέναλτι, ενώ έδωσε κάρτα για “θέατρο”. Στο επόμενο λεπτό υπάρχει ένα πέσιμο στην άλλη περιοχή από σπρώξιμο και, ενώ η μπάλα έχει πάει από το Ηράκλειο στο… Ρέθυμνο, ο διαιτητής έδειξε “παίζεται”».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ 4-0
Διαιτητές: Αναστάσιος Παπαπέτρου, Αθανάσιος Θανασακούδης, Κυριάκος Μερκενίδης
4ος Διαιτητής: Ιωάννης Δελφάκης

«Έναν υγιεινό περίπατο έκανε ο Παπαπέτρου. Δεν έκανε πολλά σφυρίγματα και έφυγε χωρίς προβλήματα εκείνος και οι βοηθοί του από το Καραϊσκάκη»

Κυριακή, 05 Ιανουαρίου 2014

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1-0
Διαιτητές: Αναστάσιος Κάκος, Μιχαήλ Καρσιώτης, Ιωάννης Τουμπακάρης
4ος Διαιτητής: Ιωάννης Καμπαξής

«Σοβαρή και στιβαρή διαιτησία από τον Κάκο. Ο δεύτερος βοηθός έδωσε λάθος ένα οφσάιντ στον Καμαρά».

ΒΕΡΟΙΑ – ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 2-2
Διαιτητές: Ανδρέας Παππάς, Ιορδάνης Απτόσογλου, Νικόλαος Φαντόπουλος
4ος Διαιτητής: Αριστομένης Κουτσιαύτης

«Έγινε ένα χορταστικό ματς και υπήρξε σωστά μία αποβολή και σε αυτό βοήθησαν ο διαιτητής και οι βοηθοί του για να γίνει ένα καλό παιχνίδι»

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 1-0
Διαιτητές: Σταύρος Τριτσώνης, Χρήστος Μπαλτάς, Αλέξανδρος Γρέβενης
4ος Διαιτητής: Γεώργιος Λιαχούδης

«Καλή διαιτησία και από τον Τριτσώνη, και δεν υπήρξαν διαμαρτυρίες, βοηθώντας να γίνει ένα καλό ματς».

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - Ο.Φ.Η. 0-0
Διαιτητές: Χαράλαμπος Καλογερόπουλος, Ηλίας Αλεξέας, Νικόλαος Γεωργαράκος
4ος Διαιτητής: Γεώργιος Δασκαλόπουλος

«Ο Καλογερόπουλος βγάζει με άνεση τα παιχνίδια, είναι κοντά στις φάσεις και για αυτό παίρνει σωστές αποφάσεις. Καλοί ήταν και οι βοηθοί του».

SKODA ΞΑΝΘΗ - Π.Α.Ο.Κ. 1-2
Διαιτητές: Αθανάσιος Γιάχος, Αντώνιος Καρατζίκας, Κωνσταντίνος Ποντίκης
4ος Διαιτητής: Γεώργιος Κομίνης

«Πολύ καλή διαιτησία από τον Γιάχο. Για κάτι διαπληκτισμούς, που πήγε να μπει για να χωρίσει και μετά τραβήχτηκε, ακολούθησε σωστά τις εντολές. Έκανε μία καλή διαιτησία και για αυτό θα πρέπει να είναι προσεκτικοί όλοι σε έναν αγώνα. Όλοι στάθηκαν στο κόρνερ του Λίνο. Ήταν λάθος και σωστά του το λένε. Είναι ένα πέναλτι που ζητάει η Ξάνθη και σωστά δεν το έδωσε, επειδή δεν χτυπήθηκαν 1-2 κόρνερ λανθασμένα υπήρξε κουβέντα. Υπεύθυνος για αυτό είναι αποκλειστικά ο διαιτητής».

Δευτέρα, 06 Ιανουαρίου 2014

ΑΡΗΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ 0-2
Διαιτητές: Αλεξάνδρος Αρετόπουλος, Σπυρίδων Γουργιώτης, Δημήτριος Βερρής
4ος Διαιτητής: Αλέξανδρος Δημητρόπουλος

«Καλή διαιτησία από τον Αρετόπουλο, ο οποίος έδωσε σωστά το πέναλτι στον Άλβαρες . Είχαμε πει πως ο συγκεκριμένος παίκτης παίζει… ελληνορωμαϊκή και χθες λίγο έλειψε να το πληρώσει η ομάδα του, αφού ο διαιτητής το καταλόγισε σωστά και στη συνέχεια το έχασε ο Παπαδόπουλος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: