Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Τα «έχωσε» στη Βραζιλία ο Μπλάτερ!!

Δριμεία κριτική άσκησε στη Βραζιλία ο πρόεδρος της FIFA Σεπ Μπλάτερ, καθώς έχει αποτύχει να ολοκληρώσει σημαντικά έργα για τα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου το ερχόμενο καλοκαίρι.

Τα «έχωσε» στη Βραζιλία ο Μπλάτερ!
Πιο πίσω από κάθε άλλη διοργανώτρια χώρα, τα προηγούμενα χρόνια, είναι η Βραζιλία, η οποία έχει καθυστερήσει σημαντικά στην ολοκλήρωση των έργων (γήπεδα, αεροδρόμια, ξενοδοχεία) για τα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου το ερχόμενο καλοκαίρι.

Αυτό επιβεβαιώνει και ο Σεπ Μπλάτερ, δηλώνοντας πως οι Βραζιλιάνοι είναι αδικαιολόγητοι, καθώς εδώ και επτά χρόνια γνωρίζουν πως θα φιλοξενήσουν το Μουντιάλ.

«Καμία διοργανώτρια χώρα δεν βρέθηκε τόσο πίσω στις προετοιμασίες της από τότε που βρίσκομαι στη FIFA. Παρότι είναι οι μόνοι οι οποίοι ήξεραν τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα ότι θα φιλοξενήσουν το Παγκόσμιο Κύπελλο, δεν έχουν καταφέρει να ανταποκριθούν».

Η προθεσμία της FIFA στην Βραζιλία, άλλαξε για τις 15 Απριλίου, καθώς δεν είχε την πεποίθηση πως οι Βραζιλιάνοι δεν θα ήταν έτοιμοι μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου, όπως η κυβέρνηση της διοργανώτριας χώρας είχε ορίσει. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: