Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

«Να αποκαλυφθεί η σκευωρία»

Ανακοίνωση με την οποία εκφράζει την οργή και την απογοήτευσή της για τα όσα τραγικά συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες στο ελληνικό ποδόσφαιρο εξέδωσε η ΠΑΕ Ηρακλής.
«Να αποκαλυφθεί η σκευωρία»
Παράλληλα τονίζει ότι περιμένει «από τη Δικαιοσύνη να προχωρήσει περαιτέρω το έργο της, να αποκαλύψει το σύνολο της κατάπτυστης σκευωρίας εις βάρος του Ηρακλή».
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Δεν πέρασε πολύς καιρός από τότε, που παράγοντας ομάδας, η οποία επιχειρεί να παραμείνει στη Super League, ενώ απώλεσε μέσα στα γήπεδα το δικαίωμα αυτό, εκμεταλλευόμενη κραυγαλέα άδικες αποφάσεις εις βάρος του ΗΡΑΚΛΗ, δήλωνε (με έκδηλη... 'θλίψη' στο βλέμμα) ότι κανείς από την ομάδα του δεν έχει κάτι με την δική μας, αλλά προασπίζουν τα συμφέροντά τους, όπως θα έκανε ο καθένας στη θέση τους.
Τώρα, όμως, που το βρωμερό απόστημα του 'στησίματος', των 'στημένων', της διαπλοκής και των 'διαπλεκόμενων' σπάει, γινόμαστε μάρτυρες του πώς εκείνοι (και κάποιοι άλλοι) 'προάσπισαν' τα συμφέροντά τους, προσπαθώντας να εξολοθρεύσουν με δόλιο και εγκληματικό τρόπο τον ΗΡΑΚΛΗ και περιμένουμε, με έκδηλο ενδιαφέρον να μάθουμε περισσότερα, με το νυστέρι της Δικαιοσύνης να εισχωρεί στα έγκατα της σαπίλας και του παρασκηνίου, που δημιούργησαν, προκειμένου να καταστρέψουν τον ΗΡΑΚΛΗ και να επιβιώσουν εκείνοι, οι 'εκλεκτοί' του συστήματος της διαπλοκής και των βρώμικων συμφερόντων.
Ολα βγαίνουν στο φως, λοιπόν, αποδεικνύοντας τον (υποτιθέμενο) 'δυσφημιστή' ΗΡΑΚΛΗ, στόχο ιστορικής δολοπλοκίας και τους (υποτιθέμενους) 'εξυγιαντές', σε αδίστακτους θύτες και καταστροφείς κάθε έννοιας γνήσιας ποδοσφαιρικής άμιλλας. Περιμένουμε από την Δικαιοσύνη να προχωρήσει περαιτέρω το έργο της, να αποκαλύψει το σύνολο της κατάπτυστης σκευωρίας, εις βάρος μιας ομάδας, που διατηρεί αδιαπραγμάτευτο το εύσημο του να κινείται στην αντίθετη κατεύθυνση, μακριά από την διαπλοκή και το σκοτάδι, που πνίγει την πραγματικότητα του ποδοσφαίρου μας...».

Δεν υπάρχουν σχόλια: