Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Σκάνδαλο στο Hollywood, με παράνομα παιχνίδια πόκερ!!

Σάλος έχει ξεσπάσει στο χώρο της σόουμπιζ μετά την αποκάλυψη ότι διάσημοι σταρ του Χόλιγουντ συμμετείχαν σε μυστικά παιχνίδια πόκερ, στοιχηματίζοντας πολύ μεγάλα ποσά.
Σκάνδαλο στο Hollywood, με παράνομα παιχνίδια πόκερ!
Πρώτος στη λίστα του FBI λέγεται ότι είναι ο πρωταγωνιστής του Spiderman, Tobey Maguire, που φέρεται να έχει κερδίσει πάνω από 300.000 δολάρια.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, τα παιχνίδια διοργανώνονταν κρυφά σε ξενοδοχεία του Μπέβερλι Χιλς και για να μπει κανείς έπρεπε να γνωρίζει το σύνθημα.
Εκτός από τον Maguire, μέρος σε αυτά τα παιχνίδια, έπαιρναν κατά καιρούς και ηθοποιοί όπως οι Leonardo DiCaprio, Ben Affleck και Matt Damon, χωρίς όμως να έχει επιβεβαιωθεί τίποτα.
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά από έρευνες του FBI κυρίως για τα 25 εκατομμύρια που έχασε στα παιχνίδια αυτά Διευθύνων Σύμβουλος Εταιρείας και μάλιστα παίζοντας χρήματα επενδυτών και αφορά το διάστημα 2006-2009.
Εκτός από τους ηθοποιούς, μέρος έπαιρναν γνωστοί επιχειρηματίες, σκηνοθέτες και διευθυντές εταιρειών μουσικής, χωρίς όμως τα ονόματά τους να γίνουν γνωστά. Σύμφωνα με τα όσα διαβάζουμε στον Ξένο Τύπο, πρόκειται συνολικά για 22 άτομα.
Πηγή: newstoday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: