Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Αρνούνται τις κατηγορίες!!

Οι εκπρόσωποι των κατηγορουμένων για τα στημένα, Σταύρου Ψωμιάδη, Νίκου Παντέλη και Νίκου Ζαμάνη εμφανίστηκαν βέβαιοι οτι οι πελάτες τους θα αθωωθούν.
Αρνούνται τις κατηγορίες
Ο Μυλωνόπουλος, δικηγόρος του προέδρου της Καβάλας, τόνισε: «Η σύλληψή του είναι ποινή πανελλήνιου διασυρμού. Αν είναι δυνατόν για ένα παιδί 26 ετών να του προσάπτουν τέτοιες κατηγορίες. Ασκήθηκε πρωτοφανής και βίαιη επιχείρηση σύλληψής του. Δεν υπήρχε ούτε μία λέξη για τον Σταύρο στο πόρισμα του Εισαγγελέα και απορώ πως ενεπλάκη».
Ο Πέτρου Καϊμακάμης, νομικός εκπρόσωπος του Ζαμάνη είπε: «Η σύλληψή του ήταν τουλάχιστον, υπερβολική. Δεν αναφέρεται πουθενά το όνομά του σε κανένα σημείο της δικογραφίας, δεν συνομιλεί με κανέναν. Ό,τι του αποδίδεται από συνομιλίες τρίτων. Εκτιμώ ότι η τακτική ανάκριση θα περιορίσει τις κατηγορίες και θα εφεθεί ελεύθερος. Εμείς θέλαμε να απολογηθεί σήμερα, αλλά ήταν τόσος ο όγκος της δικογραφίας που δεν ήταν δυνατό να γίνει κάτι τέτοιο».
Από μέρους του ο δικηγόρος του Παντέλη, Κίμωνας Ευαγγελάτος ισχυρίστηκε: «Δεν έχει δώσει ποτέ κανένα δικαίωμα και απορώ πως κλήθηκε. Είμαστε βέβαιοι ότι θα αφεθεί ελεύθερος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: