Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Αυτό είναι… ΣΤΟΙΧΗΜΑ!

Ο Νικόλας Βασιλαράς σχολιάζει τις τελευταίες εξελίξεις με τους στημένους αγώνες.
Αυτό είναι… ΣΤΟΙΧΗΜΑ!
Αναλυτικά το άρθρο του:
Δεν ξέρω πόσοι από εσάς πέσατε από τα σύννεφα καθώς ουσιαστικά επρόκειτο για «κοινά μυστικά», πλην όμως όλο αυτό το τσουνάμι που σκάει από το απόγευμα της Τετάρτης δεν παύει να αποτελεί βόμβα και να είναι ΤΟ θέμα.
Κι αυτό γιατί είναι διαφορετικό να ακούς διάφορες από δεξιά και αριστερά «βρώμες» που ασχέτως αν ισχύουν δεν μπορείς να τις στοιχειοθετήσεις και άλλο να σκάνε αποδείξεις και ονόματα.
Δεν γνωρίζω αν όλα αυτό το ντράβαλο είναι ένα κόλπο της κυβέρνησης για να μην ασχολούμαστε με τα… υπόλοιπα, τα πιο σοβαρά και δεν με νοιάζει κιόλας. Ακόμη και γι΄ αυτό να το κάνουνε το αποτέλεσμα είναι ότι βρισκόμαστε μπροστά σε μια τεράστια ευκαιρία. Σε ένα πραγματικό ΣΤΟΙΧΗΜΑ και όχι σαν αυτό που έπαιζαν οι γνωστοί – άγνωστοι και ήταν ΣΤΗΜΕΝΟ.
Με την ταχύτητα λοιπόν που βγαίνουν οι πληροφορίες, τα ονόματα και τα στοιχεία δεν χρειάζεται να κάνουμε τίποτα παραπάνω από το να περιμένουμε και να το… απολαύσουμε. Ούτε να λέμε τι κάνει νιάου – νιάου στα κεραμίδια υπάρχει λόγος ούτε τίποτα από τη στιγμή που αυτοί που έχουν αναλάβει να τρέξουν την υπόθεση το κάνουν με… ιλιγγιώδη ταχύτητα για τα δεδομένα του κράτους που ζούμε.
Χωρίς αμφιβολία μιλάμε για την πιο μεγάλη ώρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αν δεν καθαρίσει τώρα ο χώρος δεν πρόκειται να καθαρίσει ποτέ. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Και για να γίνει αυτό χρειάζεται σοβαρότητα, προσοχή στα σότα και στον απόπροσανατολισμό που θα κυκλοφορήσει υπό την μορφή «πληροφοριών» και αστείων διαρροών και να μείνουμε στην ΟΥΣΙΑ των πραγμάτων που προκύπτει μέσα από ΞΕΚΑΘΑΡΑ και ΕΠΙΣΗΜΑ στοιχεία.
Γιατί τα λέω όλα αυτά; Διότι πολύ απλά θυμάμαι που την πήγαν την ιστορία με τις κασέτες και πόσο λάδι κατάφεραν να βγουν (έστω και για λίγο τελικά) οι πραγματικοί ένοχοι. Βλέπετε το πρόβλημά τους τότε ήταν μονάχα το πως και από πού προέκυψαν οι κασέτες αυτές και όχι τα σόδομα και γόμορα που υπήρχαν μέσα σε αυτές. Εδώ όμως τα πράγματα μοιάζουν διαφορετικά.
Κάποιοι μπορεί να νόμιζαν ότι θα έχουν διά παντός ασυλία σε ότι κι αν λένε, σε ότι κι αν κάνουν. Φαίνεται όμως πως το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται. Για να δούμε, τι θα δούμε…
Οι τελευταίες εξελίξεις είναι μια καλή ευκαιρία και για τον Παναθηναϊκό. Να μαζέψει τα κομμάτια του και ΕΝΩΜΕΝΟΣ να κυνηγήσει την υπόθεση και όχι τα φαντάσματα. Αλλωστε, από τα… συμφραζόμενα οι περισσότεροι θα έχετε καταλάβει ότι το τριφύλλι την πλήρωσε ακριβά απ΄ όλη αυτή την συμμορία. Τους πετάς λοιπόν έξω και τότε ίσως δοθεί η ευκαιρία σε κάποιους που θέλουν να βάλουν τα λεφτά τους να το κάνουν. Υπομονή και πάμε βήμα – βήμα…gazzetta gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: