Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Ποιες διευκρινήσεις, για ποια συμφωνία;

Τη στιγμή που ο Σταύρος Ψωμιάδης έχει συλληφθεί και ο Μάκης καταζητείται, ο γγΑ έστειλε επιστολή σε Ηρακλή και Καβάλα, καλώντας τους να δώσουν εγγυήσεις για την επικείμενη συγχώνευση!
Ποιες διευκρινήσεις, για ποια συμφωνία;
Η επιστολή της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, την οποία υπογράφει ο Πάνος Μπιτσαξής, τους καλεί να δώσουν εγγυήσεις. Αναλυτικά η επιστολή έχεις ως εξής:
«Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 77Α §1 εδ. α΄, δ΄ και §5 του ν.2725/1999, όπως ισχύει σήμερα και ενόψει όλων όσων γράφονται και λέγονται τις τελευταίες ημέρες στα μέσα μαζικής ενημέρωσης «περί συγχωνεύσεως των ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ και ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ», «περί δηλώσεως πτωχεύσεως της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ και διαλύσεώς της», «περί αλλαγής της επωνυμίας της ΠΑΕ ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ σε ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ή ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 και μεταφοράς της έδρας της στη Θεσ/νίκη με τον υφιστάμενο Α.Φ.Μ. της ΠΑΕ ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ κ.λ.π.», καθώς και των πρόσφατων εξελίξεων στο χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, τα οποία (δημοσιεύματα κ.λ.π.) έχουν προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στην ελληνική κοινωνία, κυρίως της βόρειας Ελλάδας, παρακαλούμε όπως οι νόμιμοι εκπρόσωποι των άνω ΠΑΕ, προσέλθουν στα γραφεία της Ε.Ε.Α. (Κηφισίας αρ.7, 1ος όροφος) κατά τη συνεδρίαση αυτής της 05.07.2011 και ώρα 12:00 μ.μ. για να μας παράσχουν στοιχεία, πληροφορίες και διευκρινίσεις περί όλων των προαναφερομένων».

Δεν υπάρχουν σχόλια: