Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Στημένοι… διεθνώς! (ΦΩΤΟ)

ο γύρο του κόσμου άρχισε να κάνει η είδηση με τις συλλήψεις για τα στημένα παιχνίδια με τα Διεθνή Μέσα να κάνουν λόγο για σκάνδαλο διαφθοράς…
Στημένοι… διεθνώς! (ΦΩΤΟ)
Το Reuters έχει τίτλο «Ονόματα αφεντικών του ελληνικού ποδοσφαίρου στο σκάνδαλο διαφθοράς» και στο λιντ αναφέρει ακόμα και ονόματα των συλληφθέντων: «ΑΘΗΝΑ, 23 Ιουνίου (Reuters) - Οι πρόεδροι των δύο συλλόγων Super League ήταν μεταξύ των 15 ανθρώπων που είχαν την Πέμπτη που προσδιορίζονται από τον εισαγγελέα Αθηνών για τη φερόμενη συμμετοχή τους σε στημένα παιχνίδια.
Ο Αχιλλέας Μπέος του Ολυμπιακού Βόλου και ο Σταύρος Ψωμιάδης της Καβάλας συνελήφθησαν μαζί με επτά άλλους, την Τετάρτη».
Το Eurosport αναπαράγει την είδηση του βρετανικού ειδησεογραφικού πρακτορείου, ενώ το θέμα υπάρχει και στο Eurotopics.net και μάλιστα σε υπηρεσία ενημέρωσης μέσω κινητής τηλεφωνίας.
«Kαθαρίζει το σκάνδαλο με το στοίχημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο» αναφέρεται στον τίτλο και στο προλογάκι γράφουν οι δημοσιογράφοι: «Η ελληνική αστυνομία συνέλαβε την Τετάρτη δέκα υπόπτους που εμπλέκονται σε σκάνδαλο στοιχημάτων ποδοσφαίρου, μεταξύ των οποίων πολλοί πρόεδροι club, με την κατηγορία του ξεπλύματος χρήματος και χειραγωγώντας τα αποτελέσματα των παιχνιδιών».

Δεν υπάρχουν σχόλια: