Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Δυσκολίες με Ελληνικό...!!

Όπως έχει γίνει γνωστό η διοίκηση του μπάσκετ του Ολυμπιακού επιθυμούσε από πέρυσι να μεταφέρει την έδρα της ομάδας στο κλειστό του Ελληνικού, αλλά η υπόθεση δεν φαίνεται να είναι τόσο απλή...
Δυσκολίες με Ελληνικό...
Μετά τη λήξη της περιόδου το θέμα του Ελληνικού επανήλθε στο προσκήνιο χωρίς να υπάρχει το προηγούμενο κόλλημα, και η επιθυμία του Ολυμπιακού ήταν η χρησιμοποίησή του ως νέα έδρα της ομάδας με δεκαετή συμφωνία. Η υπόθεση όμως φαίνεται να δυσκολεύει αφού οι υπεύθυνοι των «Ολυμπιακών ακινήτων» δεν δέχτηκε να προχωρήσει σε τέτοια συμφωνία και έκανε αντιπρόταση αρχικά για δύο χρόνια που τελικά μειώθηκε στον έναν!
Κάτι τέτοιο βέβαια είναι πολύ δύσκολο (έως αδύνατο) να γίνει αποδεκτό από του Πειραιώτες, αφού για να μετατραπεί το γήπεδο σε έδρα του Ολυμπιακού θα χρειαστεί αρκετές μετατροπές με ένα αρκετά σημαντικό κόστος, το οποίο είναι παράλογο να επενδυθεί από τους Αγγελόπουλους μόνο για μία σεζόν. Οι διαπραγματεύσεις ωστόσο δεν ολοκληρώθηκαν και τα δεδομένα μπορεί να αλλάξουν μέσα τις επόμενες ημέρες, οπότε θα χρειαστεί να περιμένουμε για να δούμε την εξέλιξη της υπόθεσης έδρα.
Πηγή: katimagiko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: