Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Αντσελότι: «Πέρυσι κλαίγαμε»

Επιτυχία από μόνη της είναι η πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League για την Τσέλσι, όπως δήλωσε ο Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος δεν στάθηκε στο 0-0 κόντρα στην Κοπεγχάγη στο «Στάμφορντ Μπριτζ». «Η πρόκριση στους ‘16’ είναι επιτυχία. Σας θυμίζω πως πέρυσι τέτοια εποχή κλαίγαμε επειδή είχαμε αποκλειστεί από το Champions League», δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός.

Όσο για την αναμέτρησης με τους πρωταθλητές Δανίας είπε: «Πιστεύω πως κάναμε καλό παιχνίδι, ήμασταν συγκεντρωμένοι και αποφύγαμε τα ρίσκα, ενώ είχαμε τον έλεγχο της αναμέτρησης. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες να σκοράρουμε, πιστεύω πως ήμασταν άτυχοι, αλλά δεν είχαμε ανάγκη να σκοράρουμε απόψε μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα. Το σημαντικό είναι πως φτιάξαμε πολλές ευκαιρίες και φτάσαμε στο στόχο μας. Παράλληλα βλέπω πως η ομάδα μας είναι φρέσκια και σε καλή κατάσταση», τόνισε.

Τέλος, ερωτηθείς για την προτίμησή του σε αντίπαλο στην κλήρωση της Παρασκευής, απάντησε: «Δεν θέλω να πω οτιδήποτε για την κλήρωση. Θα περιμένουμε τον αντίπαλο και θα δούμε. Η Μπαρτσελόνα είναι πολύ δυνατή ομάδα, αλλά όλες οι ομάδες στα προημιτελικά είναι επικίνδυνοι. Ας αποφασίσει η κληρωτίδα».

Ο προπονητής της Κοπεγχάγης, Στάλε Σολμπάκεν, είπε με τη σειρά του: «Αν στη φάση του δοκαριού πετυχαίναμε γκολ τα πράγματα ίσως εξελίσσονταν διαφορετικά. Η φιλοσοφία ολόκληρου του αγώνα θα άλλαζε. Πάντως η Τσέλσι προκρίθηκε δίκαια βάση της εικόνας των δύο αγώνων κι εγώ είμαι ικανοποιημένος με την προσπάθεια των παικτών μου στον αγώνα αυτό, αλλά και σε ολόκληρη τη φετινή πορεία μας στο Champions League».

Δεν υπάρχουν σχόλια: