Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Το λιγότερο δυο αγωνιστικές ο ΠΑΟΚ!!

Βαριά αναμένεται να είναι η καμπάνα της αθλητικής δικαιοσύνης για τον ΠΑΟΚ μετά τα επεισόδια των οπαδών του στο χθεσινό παιχνίδι κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Ο λόγος είναι ότι ο «Δικέφαλος του Βορρά» είναι υπότροπος τόσο για εκτεταμένα επεισόδια (από το παιχνίδι με τον Αρη), όσο και για ευρείας κλίμακας (από το εκτός έδρας ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου). Για να θεωρηθούν τα χθεσινά επεισόδια ευρείας κλίμακας θα πρέπει ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ να ασκήσει δίωξη και σε αυτή την περίπτωση ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει με ποινή 2-3 αγωνιστικές και με πρόστιμο 150.000-250.000 ευρώ.

Αν δεν υπάρξει παρέμβαση θα καθίσει στο …σκαμνί για εκτεταμένα επεισόδια που σημαίνει 2-4 αγωνιστικές, πάντα βάσει των όσων προβλέπει ο Πειθαρχικός Κώδικας, και περίπου το ίδιο πρόστιμο.

Ένα ζήτημα προκύπτει για το πότε θα απολογηθεί ο ΠΑΟΚ στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, η οποία δεν είναι συνεπής στις κλήσεις της. Αν κληθεί για την άλλη Πέμπτη, ημέρα που συνηθίζει να συνεδριάζει προλαβαίνει να εκτίσει στο εντός έδρας παιχνίδι του της 3ης Απριλίου με αντίπαλο την Λάρισα.

Το τελευταίο ματς της κανονικής περιόδου είναι την τελευταία αγωνιστική με την Κέρκυρα. Αν δεν τηρηθούν οι προθεσμίες από την Πειθαρχική της ΕΠΟ ή αν η ποινή είναι μεγαλύτερη των δυο αγωνιστικών ο ΠΑΟΚ θα εκτίσει και στα πλέι οφ.
Πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: