Τετάρτη 8 Ιουλίου 2009

ΜΕ ΜΑΡΟΥΣΙ Ο ΑΡΗΣ!!


Τα σχέδια τους για το πώς θα φτάσουν στο Παρίσι, που θα φιλοξενήσει το επόμενο Final 4 (7-9/5/2010) θα πρέπει να αρχίσουν να καταστρώνουν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός. Η κληρωτίδα της Ευρωλίγκα έφερε τους "πράσινους" στον 4ο όμιλο με κυριότερο αντίπαλο της "βασίλισσα" Ρεάλ Μαδρίτης και τον Ετορε Μεσίνα, ενώ οι "ερυθρόλευκοι" στον 2ο όμιλο θα βρουν απέναντι τους την Ουνικάχα Μάλαγα του Γιώργου Πρίντεζη. Μαρούσι και Αρης θα κοντραριστούν ξανά, αυτή τη φορά όμως σε ευρωπαϊκό επίπεδο, αφού θα "κονταροχτυπηθούν" στην πρώτη φάση του προκριματικού γύρου.
Για δεύτερη φορά στην ιστορία τους Αρης και Μαρούσι θα τεθούν αντιμέτωποι σε ευρωπαϊκού διοργάνωση (Ο Παναθηναϊκός θα ξεκινήσει την υπεράσπιση του τίτλου του αντιμετωπίζοντας στον 4ο όμιλο εκτός από τη Ρεάλ του Μεσίνα, τις Αρμάνι Μιλάνο, Πρόκομ Τρεφλ, την πανίσχυρη Κίμκι από τη Ρωσία, αλλά και την πρωταθλήτρια Γερμανίας Ολντεμπουργκ που συμμετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Ευρωλίγκα.
Στον 4ο όμιλο ο Ολυμπιακός θα κληθεί να αντιμετωπίσει εκτός από τη Μάλαγα, την πάντα υπολογίσιμη Παρτιζάν, την κάτοχο του Eurocup Λιέτουβος Ρίτας και την ιδιαίτερα ενισχυμένη Εφες Πίλσεν. Η 6η και τελευταία ομάδα του ομίλου θα προκύψει από την προκριματική φάση. Στον 1ο όμιλο Μπαρτσελόνα και Σιένα προβάλουν ως ξεκάθαρα φαβορί όντας αρκετά ισχυρότερες από τις υπόλοιπες ομάδες, ενώ μεγάλη μάχη αναμένεται να γίνει στον 3ο όμιλο, όπου βρίσκονται ΤΣΣΚΑ, Ταού και Μακάμπι.Οι όμιλοι της Ευρωλίγκα
Α Ομιλος ΜπαρτσελόναΣιέναΤσιμπόνα ΦενέρμπαχτσεΖαλγκίρις ΚάουναςΒιλερμπάν
Β Ομιλος ΟλυμπιακόςΠαρτιζάνΟυνικάχα ΜάλαγαΕφες Πίλσεν Λιέτουβος Ρίτας2ος Προκριματικών
Γ Ομιλος ΤΣΣΚΑ Μόσχας ΤαούΜακάμπι Τελ ΑβΙΒ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΑΤΣΩΡΧΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: