Τετάρτη 8 Ιουλίου 2009

«Ψάχνονται» για Λούκε στον Άρη

louke.jpgΝέα μεταγραφική έκπληξη ετοιμάζουν οι άνθρωποι του Άρη όπου έχουν βάλει στο ...μάτι τον 31χρονο Ισπανό μεσοεπιθετικό Άλμπερτ Λούκε που ανήκει στον Άγιαξ. Φήμες για Μαρκές στους «κίτρινους» ενώ ακούστηκε και το όνομα του Αντρέας Ίβανσιτς.

Μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση «ψήνουν» στον Άρη καθώς οι άνθρωποι της ομάδας της Θεσσαλονίκης έχουν απλώσει τα δίχτυα τους για την απόκτηση του 31χρονου Ισπανού μεσοεπιθετικού του Άγιαξ Άλμπερτ Λούκε, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ΕΞΕΔΡΑ. Οι άνθρωποι του Άρη ποντάρουν στον ατζέντη του παίκτη Μανέλ Φερέρ με τον οποίο φέτος απεκατέστησαν τις σχέσεις τους. Την σεζόν που πέρασε ο Λούκε αγωνίστηκε με επιτυχία ως δανεικός στην Μάλαγα όπου σε 31 ματς σημείωσε 8 τέρματα.

Από κει και πέρα οι άνθρωποι του Άγιαξ δείχνουν διάθεση να τον παραχωρήσουν και εφόσον η οικονομική πρόταση του Άρη τους ικανοποιεί, μπορεί να επιτευχθεί η συγκεκριμένη μεταγραφή. Στο «κόλπο» της απόκτησης του βρίσκεται και η Μάλαγα ωστόσο στον Άρη φαίνεται να ποντάρουν αρκετά στον μάνατζερ του παίκτη.

Παράλληλα για λογαριασμό της ομάδας της Θεσσαλονίκη ακούστηκε το όνομα του Μαρκές του Ηρακλή τον οποίο φαίνεται να επιθυμεί διακαώς ο Μαζίνιο. Τέλος, σενάρια από την Θεσσαλονίκη κάνουν λόγο για ενδιαφέρον του Άρη για τον Αντρέας Ίβανσιτς του Παναθηναϊκού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: