Τετάρτη 8 Ιουλίου 2009

ΑΡΗΣ: Επιστροφή Σεμερτζίδη στα τμήματα υποδομής

Καλύτερη επιλογή, δεν θα μπορούσαν να κάνουν οι άνθρωποι του Άρη. Με αυτή τους την κίνηση, δείχνουν όντως, ότι υπολογίζουν σοβαρά τις υποδομές του συλλόγου. Η έλευση του Γιώργου Σεμερτζίδη στην δεύτερη του “οικογένεια”, μόνο θετική μπορεί να χαρακτηριστεί. Επιστρέφει για να γίνει ο απόλυτος “κουμανταδόρος” των ακαδημιών. Από την ομάδα των Κ21 ως τα “παμπίνι”. Στόχος του, να “εκτοξεύσει” τα τμήματα υποδομής των “κίτρινων” και να αναδείξει τους πρωταγωνιστές του αύριο . Όπως είχε κάνει λίγα χρόνια πριν, όταν μαζί με τον Γιάννη Μιχαλήτσο, οι υποδομές της ομάδας ήταν επί μονίμου βάσεως στην κορυφή και όχι μόνο. Επί των ημερών τους αναδείχθηκαν και προωθήθηκαν ταλέντα, όπως ο Άγγελος Χαριστέας, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος και πολλοί άλλοι.
Κάτι ανάλογο, σκοπεύει να κάνει και στη δεύτερη του θητεία. Και είναι βέβαιο ότι θα πετύχει. Γιατί;…γιατί έχει το χάρισμα να ξεχωρίζει ποδοσφαιριστές που έχουν μέλλον. Έχει το “μάτι”, την διαίσθηση, την απόλυτη γνώση του αντικειμένου. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε , ότι μετά τον Άρη, ήταν επί σειρά ετών προπονητής της Εθνικής παίδων.
Ο Γιώργος Σεμερτζίδης λοιπόν, είναι και πάλι εδώ. Ήρθε για να βάλει σε μια “τάξη” τα τμήματα υποδομής και να συνεχίσει την προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία χρόνια.
Τις τελευταίες μέρες, βρίσκεται καθημερινά στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και μαζί με τα υπάρχοντα μέλη των τμημάτων υποδομής, δουλεύουν στην ακόμη καλύτερη οργάνωση και στελέχωση τους με παιδιά, που έχουν όλα τα φόντα να πρωταγωνιστήσουν. Ενδεικτικό είναι το γεγονός, ότι ο Γιώργος Σεμερτζίδης, έχει χαρτογραφημένη όλη την Ελλάδα και πάνω της σημειωμένα σε κάθε πόλη, όλα τα ταλέντα από 14 ετών και πάνω. Μαζί του από το πόστο του Εφόρου, θα είναι ο Τάσος Ορφανίδης, γνωστός Αρειανός, ο οποίος δραστηριοποιείται στο χώρο των κατασκευών. Τις επόμενες μέρες, ο Γιώργος Σεμερτζίδης θα ανακοινωθεί και επίσημα από την ΠΑΕ Άρης και ο ίδιος θα είναι σε θέση να μιλήσει για τις όποιες αλλαγές προτίθεται να κάνει.
Το βέβαιο είναι ότι η επιστροφή γέμισε χαρά και αισιοδοξία όλο τον κόσμο του Άρη, που γνωρίζει τι εστί Γιώργος Σεμερτζίδης.Πηγη Μετροσπορ

Δεν υπάρχουν σχόλια: