Τετάρτη 8 Ιουλίου 2009

ΠΑΟΚ: «Πέταξε» για Ολλανδία

Επιμέλεια: Δ.Μ.

Για το Ντόορβερθ της Ολλανδίας αναχώρησε την Τετάρτη το πρωί η αποστολή του ΠΑΟΚ με σκοπό να πραγματοποιηθεί το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Το συγκρότημα του Φερνάντο Σάντος ταξίδεψε για την Ολλανδία με σκοπό να βάλει τις βάσεις για τη νέα δύσκολη σεζόν που ξεκινά.

Στην αποστολή ήταν και ο Πάμπλο Κοντρέρας που ήρθε την Τρίτη το απόγευμα στην Θεσσαλονίκη, ενώ στον Δικέφαλο του Βορρά περιμένουν τον Μίρκο Σαβίνι στην Ολλανδία.

Κρέσιτς: "Μας γέμισε υποχρεώσεις ο κόσμος"

Κατά την αναχώρηση της αποστολής ένα από τα μεταγραφικά αποκτήματα του ΠΑΟΚ, Ντάριο Κρέσιτς δήλωσε: "Πάμε για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας που είναι πολύ σημαντικό για τη νέα χρονιά. Θα πρέπει να δουλέψουμε σωστά για να είμαστε έτοιμοι σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η εντυπωσιακή παρουσία του κόσμου στην πρώτη, μας γέμισε με υποχρεώσεις που θα πρέπει να πραγματοποιήσουμε.

Χρονικά προηγούνται τα παιχνίδια του Europa League (στις 30 Ιουλίου και στις 6 Αυγούστου τα ματς του ΠΑΟΚ) και μας ενδιαφέρει να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση."

Λίνο: "Υψηλούς στόχους"

Από την πλευρά του ο Λίνο τόνισε πως η ομάδα έχει υψηλούς στόχους και πως το θετικό είναι ότι έμεινε ο βασικός κορμός: "Είναι καλό ότι έμεινε ο κορμός από την περσινή ομάδα και έγιναν κάποιες προσθήκες που πιστεύω ότι θα μας βοηθήσουν στις πολλές υποχρεώσεις για τη νέα χρονιά. Έχουμε υψηλούς στόχους με πρώτο την πρόκριση μας στο Europa League".

Δεν υπάρχουν σχόλια: