Τετάρτη 8 Ιουλίου 2009

"Κυανόλευκος" για δύο χρόνια ο Μπόσνιακ



Στον Ηρακλή ο Μπόσνιακ Ο Ιβάν Μπόσνιαν είναι παίκτης του Ηρακλή. Ο Κοράτης βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη. Έφτασε κάτω από απόλυτη μυστικότητα τα μεσάνυχτα της Τρίτης (7/7) και την Τετάρτη το πρωί πέρασε ιατρικές εξετάσεις για να προχωρήσει η συνεργασία του με τον Ηρακλή.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ενδιαφέρον έδειξαν η Χάποελ Τελ Αβίβ και ο ΑΠΟΕΛ και η Ξάνθη ενώ πληροφορίες από το Βέλγιο ήθελαν και ομάδες από την Κροατία και την Κορέα να τον έχουν προσεγγίσει.

Ο Μπόσνιακ στις πρώτες του δηλώσεις, αφού υπέγραψε για δύο χρόνια, είπε:
"Το πιο σημαντικό για μένα είναι που με δέχθηκε με τον καλύτερο τρόπο ο κόσμος και οι άνθρωποι του Ηρακλή. Με τη νέα μου ομάδα θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Στο ελληνικό πρωτάθλημα, από το οποίο γνωρίζω πολλά, θέλουμε το καλύτερο. Ξεκινήσαμε να συζητάμε πριν από πέντε μήνες όταν με είδαν στις Βρυξέλες, στους αγώνες μου με τη Γκενγκ. Θα μιλήσω με τον προπονητή και θα αποφασίσει πως θα παίξω. Θα προσπαθήσω να ανταπεξέλθω σε ότι μου ζητήσει" .

Η επιστροφή του Φώτη Κορκόβελου στο διοικητικό σχήμα του Ηρακλή αποτελεί σημαντική είδηση. Πριν από λίγες εβδομάδες έλεγε σε συνέντευξή του ότι όσο συμμετείχε στο διοικητικό συμβούλιο, ένοιωθε ότι δεν έχει καμία αρμοδιότητα γιατί κανείς δεν τον ρωτούσε για τις επιλογές και τις κινήσεις της ομάδας.
Φαίνεται ότι τώρα, ο ρόλος του θα είναι ενεργός.
Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής, αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, με χαρά και ικανοποίηση, ανακοινώνει την επάνοδο του κ. Φώτη Κορκόβελου στο Διοικητικό Συμβούλιο.
Η εξέλιξη αυτή, ήρθε ως αποτέλεσμα πολλών επαφών, το τελευταίο διάστημα, μεταξύ του Προέδρου της ΠΑΕ, κ. Αντώνη Ρέμου και του ιδίου του κ. Φώτη Κορκόβελου, μέσα από τις οποίες, δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις και προέκυψε η κοινή επιθυμία για μία νέα συνεργασία, προς όφελος του ΗΡΑΚΛΗ.
Μάλιστα, ο κ. Κορκόβελος διαβεβαίωσε τον Πρόεδρο ότι είναι διατεθειμένος να εργαστεί, για το καλό του ΗΡΑΚΛΗ, με όλες τις δυνάμεις του.
Ο κ. Κορκόβελος αναλαμβάνει το ρόλο του Διοικητικού Υπεύθυνου του Ποδοσφαιρικού Τμήματος».

Τετάρτη και Πέμπτη οι ποδοσφαιριστές υποβάλλονται σε κλινικό, εργαστηριακό και καρδιολογικό έλεγχο στο Εργαστήριο Αθλητιατρικής του Τ.Ε.Φ.Α.Α Θεσσαλονίκης, υπό την επιστημονική επίβλεψη του Διευθυντή του Εργαστηρίου, Καθηγητή κ. Αστέριου Δεληγιάννη και των συνεργατών του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: