Τετάρτη 8 Ιουλίου 2009

Η ελπίδα για Σεϊταρίδη


EURO 2008: Γιούρκας Σεϊταρίδης Την περίπτωση του Γιούρκα Σεϊταρίδη ο Ντούσαν Μπάγεβιτς και οι συνεργάτες του την έχουν εξετάσει εδώ κι πολύ καιρό. Εκεί που εντοπίζουν το πρόβλημα είναι καθαρά στο οικονομικό κομμάτι, καθώς οι απαιτήσεις του Έλληνα αμυντικού φτάνουν και ενδεχομένως ξεπερνάνε το ένα εκατομμύριο ευρώ.

Φυσικά ένα τέτοιο ποσό είναι απαγορευτικό για τους "κιτρινόμαυρους", κάτι που σημαίνει πως στην παρούσα φάση δεν έχουν τις ελπίδες με το μέρος τους. Υπάρχει όμως κάτι που τους κάνει να αισιοδοξούν... Το γεγονός οτι δεν βρίσκει ομάδα. Οπως είναι λογικό όσο ο διεθνής μπακ δεν βρίσκει σύλλογο εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου οι οικονομικές του απαιτήσεις θα πέφτουν. Κάτι ανάλογο δηλαδή που έγινε και πέρυσι με τον Κυργιάκο.

Οι "κιτρινόμαυροι" θα περιμένουν, εξετάζοντας παράλληλα και άλλες επιλογές, όπως αυτή του Ογκαράρου, για να δουν τις εξελίξεις. Τα χρήματα που μπορούν να προσφέρουν είναι 600.000 σταθερά και πολλά υψηλά μπόνους που να μπορούν να φτάνουν το συνολικό ποσό μέχρι και το ένα εκατομμύριο, που είναι οι απαιτήσεις του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: