Τετάρτη 8 Ιουλίου 2009

ΑΕΚ: Προσφέρει 600.000 ευρώ στον Γιούρκα

Επιμέλεια: Δ.Μ.


Ο Γιούρκας Σεϊταρίδης είναι ο διακαής πόθος του Ντούσαν Μπάγεβιτς για τη θέση του δεξιού μπακ, ωστόσο, η περίπτωσή του παρουσιάζει πολλές δυσκολίες, τις οποίες ευελπιστούν στην ΑΕΚ πως θα μπορέσουν να «υπερπηδήσουν», ιδιαίτερα αν δεν φτάσει στα χέρια του παίκτη κάποια άλλη πρόταση που να τον ικανοποιεί απόλυτα (μέχρι στιγμής δεν έχει συμβεί).

Ο Σεϊταρίδης, που έμεινε ελεύθερος από την Ατλέτικο Μαδρίτης, δεν έχει ως προτεραιότητά του να επιστρέψει στην Ελλάδα, αλλά να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό, σε ένα πρωτάθλημα όπως το αγγλικό ή το ιταλικό, ενώ οι απαιτήσεις του (φτάνουν το 1,1-1,2 εκατ. ευρώ) εκτιμούνται πως είναι ιδιαίτερα υψηλές για τα οικονομικά δεδομένα της ΑΕΚ.

Οπως σας ενημέρωσε και χθες ο sportdog, στη συνάντηση που είχε χθες με τους Νίκο Νοτιά και Νάσο Θανόπουλο, ο Μπάγεβιτς τους ζήτησε να γίνει μια σοβαρή προσπάθεια για την απόκτηση του Σεϊταρίδη και οι δύο ισχυροί άνδρες την ΑΕΚ τον διαβεβαίωσαν πως θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να τον εντάξουν στο ρόστερ τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι «κιτρινόμαυροι» θα προτείνουν στον Σεϊταρίδη συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 600.000 ευρώ, ενώ παράλληλα θα επιχειρήσουν να του κάνουν όσο το δυνατόν πιο δελεαστικό «πακέτο» με πολύ «δυνατά» μπόνους κατάκτησης στόχων. Δηλαδή θα του δοθεί η δυνατότητα να ελπίζει σε ένα ποσό που ενδεχομένως να ξεπεράσει το 1 εκατ. ευρώ ετησίως, ανάλογα βέβαια με τις επιτυχίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: