Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Ξένος αμυντικός και Έλληνες στο προσκήνιο!

Σε προχωρημένες επαφές με ξένο αμυντικό βρίσκεται η ΑΕΚ για την επόμενη σεζόν. Πλησιάζουν στην «Ένωση» κι άλλοι ταλαντούχοι Έλληνες. Δύο θέσεις «παίζονται» εν όψει Τριγλίας.

Ξένος αμυντικός και Έλληνες στο προσκήνιο
Η ΑΕΚ είναι σαφές πως ήδη φροντίζει για το μέλλον της. Το έδειξαν κάποιες από τις καλοκαιρινές μεταγραφές της, όπως και οι προ-συμφωνίες με τους Μάνταλο και Φαγέ για το ερχόμενο καλοκαίρι. Στην «Ένωση», ωστόσο, δεν σταματούν εδώ και συνεχίζουν τις επαφές για την ενίσχυση της ομάδας.

Σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», η ΑΕΚ βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με ξένο αμυντικό που αγωνίζεται σε κορυφαία ομάδα πρωταθλήματος του εξωτερικού. Μάλιστα προσωπικές επαφές φέρεται να έχει κάνει με τον παίκτη και ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Προφανώς η συγκεκριμένη μεταγραφή προορίζεται για το καλοκαίρι, αφού στην παρούσα φάση η «Ένωση» δεν έχει θέσεις ξένων, ούτε και ανάγκη από αμυντικούς.

Φυσικά η ΑΕΚ στοχεύει πάντα και στην ελληνική αγορά. Ο Τάσος Αυλωνίτης που μένει το καλοκαίρι ελεύθερος από τον Πανιώνιο είναι μία περίπτωση που αρέσει και φαίνεται πως η απόκτηση του 23χρονου αμυντικού είναι σε καλό δρόμο. Οι «κιτρινόμαυροι» βλέπουν επίσης τον 19χρονο Δημήτρη Γούτα της Ξάνθης και τον Δημήτρη Κουρμπέλη του Αστέρα Τρίπολης, που είναι πιο ακριβές περιπτώσεις, ενώ ο Κώστας Κατσουράνης φέρεται πιο κοντά από ποτέ στην επιστροφή του.

Εννιά στους έντεκα σίγουροι

Σήμερα ολοκληρώνεται η προετοιμασία της ΑΕΚ για το ματς της Κυριακής με την Τριγλία Ραφήνας στο ΟΑΚΑ (15:15). Ο Τραϊανός Δέλλας φαίνεται πως έχει καταλήξει στους εννιά του βασικού σχήματος. Σίγουροι θεωρούνται οι Αργυρίου (δεξί μπακ), Πεταυράκης (αριστερό μπακ), Ρόβας, Σταθάκης (στόπερ), Κορδέρο, Γεωργέας (κεντρικά χαφ), Γροντής, Πόποβιτς (μεσοεπιθετικοί) και Ντ’ Ακόλ (φορ). Καραγκιολίδης και Βούρας διεκδικούν τη θέση του γκολκίπερ, ενώ Ράμα και Μπρέτσεβιτς αυτή του τέταρτου ξένου. Αν προτιμηθεί ο πρώτος, η ΑΕΚ θα παίξει με 4-3-3, ενώ αν επιλεγεί ο δεύτερος, που ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό, το σύστημα θα γίνει 4-4-1-1.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Ανάκογλου, που όμως πιθανότατα θα μείνει στον πάγκο, όχι όμως και ο ανέτοιμος Πλατέλλας που θα επιστρέψει στο επόμενο ματς. Πάλι δεν βρέθηκε θέση για τον Τσιρίλο λόγω του περιορισμού στον αριθμό των ξένων.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: