Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Μίχος: «Σημαντικό το ποιος θα πάρει το προβάδισμα»

Μίχος: «Σημαντικό το ποιος θα πάρει το προβάδισμα»Όποια ομάδα προηγηθεί στο σκορ θα έχει και το μεγάλο προβάδισμα για να πάρει τη νίκη στο σημερινό ντέρμπι ανέφερε ο Πέτρος Μίχος.

«Τα ντέρμπι είναι συγκεκριμένα και έτσι θα είναι πάντα. Σημασία έχει η ψυχολογία του αντιπάλου, δηλαδή αυτός που θα έχει ψυχολογία από την αρχή και θα κάνει τον άλλον να φοβάται, αυτός έχει το προβάδισμα. Αυτό χτίζεται στα αποδυτήρια αλλά και μέσα στο παιχνίδι», ανέφερε ο Έλληνας τεχνικός στο sportculture και συνέχισε:

«Οι παίκτες-προσωπικότητες δίνουν στην ομάδα τους μεγαλοπρέπεια, έτσι ώστε ο αντίπαλος να νιώθει μειονεκτικά. Το δεύτερο κομμάτι, έχει να κάνει με το timing του ντέρμπι, δηλαδή, με την ποιότητα των παικτών και την κατάσταση των ομάδων».

Τέλος ο Πέτρος Μίχος ανέφερε:

«Αν ο Ολυμπιακός πάρει το προβάδισμα, θα πάρει πολύ πιο εύκολα το ματς. Αν πάρει το προβάδισμα ο ΠΑΟ, θα δούμε άλλο ματς, γιατί ο Ολυμπιακός θα κυνηγήσει την ανατροπή και θα έχει ενδιαφέρον. Είναι πολύ σημαντικό γεγονός ποιος θα πάρει το προβάδισμα. Εκεί θα ρίξουν βάση οι δύο προπονητές, να μη βρεθούν πίσω στο σκορ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: