Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

«Πιστεύω στον Ηρακλή»

ogios_2008_7_10_21_26_56_b
Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο νέος τεχνικός του Ηρακλή, Γκιγιέρμο Όγιος, και τόνισε μεταξύ άλλων πως στόχος του είναι η άνοδος της ομάδας στην πρώτη κατηγορία.
Αναλυτικά είπε:
Για τον λόγο που δεν ήρθε σήμερα στη Θεσσαλονίκη:Σήμερα δε μπορούσα να έρθω καθώς είχα ένα προσωπικό πρόβλημα. Θα είμαι στη Θεσσαλονίκη αύριο  το μεσημέρι και στην συνέχεια θα γίνει και η πρώτη προπόνηση “.
Για τους στόχους του στον Ηρακλή:“Στόχος μου είναι φυσικά να επιστρέψει ο Ηρακλής εκεί που πρέπει να είναι, στη Σούπερ Λιγκ και στις πρώτες θέσεις”.
Για τη πρόκριση του Ηρακλή στον επόμενο γύρο του κυπέλλου Ελλάδος:Θέλω να πω συγχαρητήρια στη διοίκηση και στους παίκτες που έφτασε μέχρι εδώ στο κύπελλο. Από εκεί και πέρα θα προσπαθήσουμε να δουλέψουμε για  να πάμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά”.
Για το τις πληροφορίες που έχει για την ομάδα του Ηρακλή φέτος: Δεν έχω δει ακόμα κάποιο βίντεο. Έχω πληροφορίες από φίλους και το διαδίκτυο. Σε δύο τρεις μέρες θα έχω δει όλα τα παιχνίδια του Ηρακλή αλλά το σημαντικότερο θα είναι η επαφή που θα έχω με τους παίκτες”.
Για το άμα είχε συνεργαστεί στην Ελλάδα παλαιότερα με κάποιον παίκτη του Ηρακλή:“Είχα τον Κυριάκο στον ΠΑΣ Γιάννινα”.
Για το άμα θα παίξει ο Ηρακλής επιθετικό ποδόσφαιρο, όπως όλες οι προηγούμενες ομάδες του Όγιος.“Στη Βολιβία πήραμε το πρωτάθλημα και στο Κοπα Λιμπερταδόρες αποκλειστήκαμε στους 8 από τη Σάντος του Νειμάρ. Έχω βελτιώσει κάποια πράγματα αλλά από εκεί και  πέρα το ποδόσφαιρο είναι χαρά και γκολ.
Για το άμα θα φέρει δικούς του συνεργάτες:“Θα προσπαθήσω να φέρω όσο προσωπικό νομίζω πως χρειάζεται για το καλό του Ηρακλή”.
Για τον λόγο που προτίμησε τον Ηρακλή, από μια μεγαλύτερη προσφορά που είχε από τον Ισημερινό:“Υπήρχε η συζήτηση με την ομάδα του Ισημερινού αλλά ο Ηρακλης  είχε  επιμονη  με συνεχείς επαφές. Μίλησα με την οικογένεια μου και κατέληξα πως ο Ηρακλής είναι η σωστή επιλογή γιατί ένοιωσα πως με χρειαζόταν πιο πολύ. Δεν είναι μόνο το οικονομικό κομμάτι”.
Για την πίεση που θα υπάρχει στον Ηρακλή:“Είναι φυσιολογικό να υπάρχει πίεση όταν μια ιστορική  και μεγάλη ομάδα  όπως ο Ηρακλής βρίσκεται στη Β εθνική. Πιστεύω στην ομάδα και στις ικανότητες μου”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: