Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

«Ό,τι καλύτερο στην Τούμπα»

Την πεποίθηση ότι ο Εργοτέλης θα παλέψει για να αποδράσει με ένα θετικό αποτέλεσμα από την Τούμπα, όπου αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ, εξέφρασε ο Δημήτρης Διαμαντάκος, μιλώντας στο Novasports.

«Ό,τι καλύτερο στην Τούμπα»
Τελείως διαφορετική φιλοσοφία χρειάζεται να έχει ο Εργοτέλης στο σημερινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για να μπορέσει να επιστρέψει με ό,τι καλύτερο μπορεί από τον Ηράκλειο, σύμφωνα με τον Δημήτρη Διαμαντάκο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο νεαρός επιθετικός των Κρητικών στο Novasports

Για την πρώτη ήττα της σεζόν στο πρωτάθλημα από τον Παναθηναϊκό:

«Ήρθε η ήττα μετά από 9 αγωνιστικές όπως είπατε κι εσείς, εντάξει δεν αλλάζει τα πράγματα καθόλου, εμείς παίζουμε, κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και κοιτάμε να κερδίσουμε σε κάθε ματς. Αυτό, όμως, δε γίνεται συνέχεια κι ήρθε κι η ήττα έτσι».

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ:

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, το ξέρουμε όλοι, έχει μια πολύ καλή έδρα, είναι μια πολύ καλή ομάδα, αλλά πάμε να, πάμε εκεί πέρα να πάρουμε ότι καλύτερο».

Για το αν είναι περίεργος ο ρόλος του επιθετικού σ' αυτά τα παιχνίδια:

«Σίγουρα είναι πιο περίεργος γιατί εκεί πέρα παίζουμε λίγο διαφορετικά, δεν παίζεις τόσο ανοιχτά, παίζεις πιο κλειστά και πρέπει μία ευκαιρία να την κάνεις γκολ».

Για το αν θεωρεί ότι είναι πιο εύκολο για τον Εργοτέλη να αγωνιστεί εκτός έδρας απ' ότι εντός και να δημιουργήσει αυτός:

«Πιστεύω ότι και στα δύο κομμάτια είμαστε, έχουμε δείξει ότι είμαστε πολύ καλοί. Και εδώ μέσα όταν κρατάμε την μπάλα και παίζουμε πιο ψηλά είμαστε καλοί και εκτός έδρας που αλλάζουμε λίγο τα πράγματα κι εκεί πέρα είμαστε αρκετά καλοί, οπότε νομίζω δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα».

Για το ότι στα τελευταία ματς ο Εργοτέλης δημιουργεί πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν σκοράρει:

«Έτσι είναι αυτό, κάποια στιγμή θα γινότανε κι αυτό, δε γίνεται σε κάθε τελική να βάζεις και γκολ, απλώς εμείς συνεχίζουμε να κάνουμε τη δουλειά μας και πιστεύω ότι σιγά-σιγά θα ξανάρθουν πάλι τα γκολ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: