Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

«Ντόπες» κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού!!

Υπό την παρουσία περίπου εκατό οπαδών του που αποθέωσαν τους παίκτες και ζήτησαν νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αναχώρησε στις 17:30 από του Ρέντη η αποστολή του Ολυμπιακού για τη Λεωφόρο.

«Ντόπες» κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού
Οι παίκτες και το τεχνικό τιμ των «ερυθρόλευκων», επευφημήθηκαν από τους οπαδούς της ομάδας που πήγαν στο προπονητήριο του Ρέντη για να τους εμψυχώσουν, ενόψει της δύσκολης αναμέτρησης με τον «αιώνιο» αντίπαλο. Οι παίκτες έγνεψαν με νόημα ότι θα κάνουν το καλύτερο που μπορούν για να επιστρέψουν το βράδυ με τους τρείς βαθμούς της νίκης, ενώ είναι εκ των ων ουκ άνευ να αναφέρουμε πως σε περίπτωση νίκης, ο κόσμος στου Ρέντη θα είναι ακόμα περισσότερος για τα πανηγύρια.

Να σημειωθεί πάντως, ότι η αναχώρηση έγινε με μισάωρη καθυστέρηση, καθώς η Αστυνομία ήθελε να σιγουρευτεί ότι η διαδρομή που θα ακολουθήσει το πούλμαν, έχει "καθαρίσει" και δεν θα δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα.

Με μπλε εμφανίσεις ο Ολυμπιακός

Εν τω μεταξύ, όπως αποφασίστηκε στην τελευταία σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας, ο Ολυμπιακός δεν θα αγωνιστεί με την κλασική ερυθρόλευκη φανέλα του στο ντέρμπι, αλλά με τις μπλε. Όπως δηλαδή στην έδρα της Άντερλεχτ και της Μπενφίκα για το Τσάμπιονς Λιγκ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: