Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

«Ελκυστικός ο ΠΑΟΚ»

1374508_10202393764704777_171833047_n
O μέτοχος και χορηγός του ΠΑΟΚ ο Αλέξανδρος Μαμιδάκης ο οποίος βράβευσε σήμερα τον Λούκας Πέρεθ για το βραβείο του ΜVP της 9 αγωνιστικής φιλοξενήθηκε στον Arena FM 89,4. Αναφέρθηκε στην βράβευση του παίκτη στην πορεία της ομάδας αλλά και στις χορηγίες.
Αναλυτικά όσα είπε:
Για τον ΠΑΟΚ: «Μπορούμε να πάμε καλά αυτήν την χρονιά και υψηλοτέρα από την προηγούμενη χρονιά. Αυτός είναι ο στόχος του ΠΑΟΚ για φέτος, κάθε χρόνο ένα σκαλί ψιλότερα».
Για τις χορηγίες : «Ο ΠΑΟΚ ανέκαθεν ήταν ελκυστικός , έχει γίνει πολύ καλή δουλεία και από τον τμήμα μάρκετινγκ και περιμένω να έρθουν και άλλοι χορηγοί. Για φέτος πάντως οι χορηγοί έχουν κλείσει, όπως λένε και οι άνθρωποι της ομάδας, από την ΠΑΕ επιδιώκουν λίγες και καλές συμφωνίες και αυτό νομίζω είναι το ιδανικό».
Για τον Ιβάν Σαββίδη: «Είναι σωστές οι κινήσεις του κ.Σαββίδη. Ο σωστός επενδυτής πρέπει να επενδύει πάντα όταν υπάρχει κρίση. Μόνο μπροστά θα πάει η Ελλάδα πλέον δεν γίνεται να πάει πιο κάτω. Για έναν επενδυτή που το βλέπει μακροπρόθεσμα, αυτή είναι η καλύτερη περίοδος για επένδυση. Πρέπει να φροντίσουμε τις υποδομές γιατί είναι πάρα πολύ σημαντικό για το μέλλον της ομάδας».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: