Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Κοέλιο: «Όλα τα παιχνίδια είναι τελικοί»

Ο μέσος του Άρη, Νούνο Κοέλιο, μίλησε στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» του «Αθλητικού Metropolis» για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, τις συμβουλές που τους έδωσε ο Αλκαράθ στο ημίχρονο αλλά και για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον ΌΦΗ.


Για το χθεσινό παιχνίδι και πόσο σημαντική ήταν η νίκη για τον Άρη:

«Ήταν μια σημαντική νίκη για εμάς, ξέραμε ότι το τρίποντο έπρεπε να έρθει με οποιονδήποτε τρόπο και είμαστε χαρούμενοι που τα καταφέραμε γιατί είχαμε δύο μήνες χωρίς νίκη. Πήραμε ανάσα και ήρθε ηρεμία στην ομάδα που θα μας αφήσει να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι».

Για την αντίδραση της ομάδας μετά το γκολ του Πανιωνίου:

«Η ομάδα είχε τον έλεγχο και την κυκλοφορία στο παιχνίδι και καταφέραμε να προηγηθούμε. Όταν δεχτήκαμε το γκολ δεν ήταν σωστή η αντίδραση μας, είχαμε ένα κακό 5λεπτο. Μιλήσαμε με τον προπονητή στο ημίχρονο και αντιδράσαμε σωστά, είχαμε την πίστη ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και τελικά τα καταφέραμε».

Για αυτό που τους είπε ο Αλκαραθ στο ημίχρονο:

«Μας είπε ότι μετά το γκολ που δεχτήκαμε έπρεπε να βγάλουμε στο γήπεδο αυτά που είχαμε δουλέψει στις προπονήσεις. Ότι πρέπει να έχουμε πίστη και θα καταφέρναμε να βάλουμε κάποιο γκολ που θα μας έδινε τη νίκη».

Για την έλευση του Αλκαράθ στην ομάδα:

«Η αλλαγή του προπονητή βοηθάει πάντα την ομάδα, το ίδιο έγινε και με εμάς. Ο προπονητής ήρθε με όρεξη και με τη δική του μεθοδολογία που κατά τη δική μου άποψη έχει βοηθήσει παρά πολύ στο τακτικό κομμάτι».

Για τον ίδιο είπε:

«Όταν ήρθα στον Άρη ήξερα που ήρθα και τι πρέπει να κάνω. Δουλεύω σκληρά στις προπονήσεις και στον αγωνιστικό χώρο. Πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης αλλά εγώ τα δίνω όλα και αυτό νιώθω μετά από κάθε προπόνηση και κάθε αγώνα. Προσπαθώ να δίνω πάντα το 100%, θα βελτιωθώ ακόμα περισσότερο για να βοηθήσω την ομάδα».

Για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον ΌΦΗ:

«Δε θα είναι υπερβολή να πω ότι από εδώ και πέρα όλα τα παιχνίδια θα είναι τελικοί και πρέπει να τα δίνουμε όλα γιατί είμαστε σε δύσκολη κατάσταση. Ο ΌΦΗ είναι στην ίδια μοίρα με εμάς. Φέτος δεν καταφέραμε να πάρουμε κάποιο διπλό, θα πρέπει να το κάνουμε με τον ΌΦΗ και να βλέπουμε όλα τα παιχνίδια σαν τελικούς ώστε να πάρουμε το μέγιστο και να κάνουμε στο τέλος τον απολογισμό».

Για τον Αγκάνθο:

«Είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει βοηθήσει πολύ την ομάδα με τα γκολ που έχει σημειώσει, έχουν δώσει σημαντικούς βαθμούς στην ομάδα. Δε μου αρέσει να ξεχωρίζω παίκτες γιατί είμαστε μια ομάδα και δουλεύουμε όλοι μαζί. Οι επιθετικοί όμως είναι αυτοί που παίρνουν τα εύσημα καθώς τα γκολ φέρνουν τους βαθμούς και αυτό φάνηκε και χθες που με το γκολ του Αγκάνθο καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς».

Τέλος, έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο:

«Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο. Έχουμε μπροστά μας 14 τελικούς, 14 κρίσιμα παιχνίδια όχι μόνο για εμάς αλλά και για τον κόσμο. Θέλουμε τη στήριξη του κόσμου, είναι σημαντική γιατί μας βοηθάει στον αγωνιστικό χώρο και θέλουμε να συνεχίσει έτσι. Εμείς θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και στο τέλος είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: