Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Κατσ-ουράνια Φώτα!!

Ο Γιώργος Μίνος γράφει στον sportdog για το ποδαρικό του ΠΑΟΚ στο 2013 και το ντεμπούτο του Κατσουράνη και απορεί πώς ο Παναθηναϊκός έδιωξε ως αποτυχημένο αυτό τον παίκτη!
Στη Θράκη ο ΠΑΟΚ έστησε το δικό του πάρτι στην πρεμιέρα του β΄ γύρου. Μπορεί στην αρχή του παιχνιδιού οι παίκτες να είχαν κυριευτεί με άγχος, αφού είχαν μείνει πίσω στο σκορ (με το αυτογκόλ του Κάτσε στο 32'), η είσοδος του Κατσουράνη όμως έφερε τα πάνω κάτω! Με την παρουσία του “Κατσούρ”, από το 60' και μετά, ο Δικέφαλος αποκατέστησε τις ισορροπίες και έδωσε στη νίκη του διαστάσεις θριάμβου πετυχαίνοντας 4 γκολ!
Και τι δεν έκανε ο 34χρονος μέσος; Καταρχάς έδωσε άλλη ποιότητα στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ. Οι κάθετες μπαλιές του αναζωογόνησαν επιθετικά την ομάδα, ενώ το τρίτο γκολ επιτεύχθηκε από δικιά του ασίστ... πάρε-βάλε στον Γιάννου. Έδειξε ότι μπορεί να συνδυαστεί με κλειστά μάτια με τους άλλους παίκτες και κυρίως τον “Σάλπι” και τον Φωτάκη (λόγω Εθνικής).
Είναι απορίας άξιο πως στον Παναθηναϊκό τέλειωσαν ως αποτυχημένο έναν τέτοιο παίκτη! Στην Κομοτηνή, ο Κατσουράνης έδωσε τα φώτα του, ανήμερα των Φώτων! Ήταν η κινητήρια δύναμη του ΠΑΟΚ, παρασέρνοντας όλη την ομάδα για την ανατροπή του σκορ.
Ο Δικέφαλος δείχνει ότι στον δεύτερο γύρο με την προσθήκη ενός ακόμη ποιοτικού παίκτη (όπως ο Κατσουράνης) και ενός αμυντικού μπορεί να κάνει μεγάλα πράγματα. Ο ΠΑΟΚ όπως έχω προαναφέρει στο παρελθόν, κοιτάζει μονάχα τον εαυτό του. Στο τέλος θα κάνει τη σούμα.
Προς το παρόν, η εκτός έδρας νίκη θα ανεβάσει την ψυχολογία της ομάδας, οι παίκτες όμως δεν πρέπει να εφησυχάσουν, αφού ακολουθεί ένα εξίσου δύσκολο ματς κόντρα στον Ατρόμητο. Το θετικό για τον Γιώργο Δώνη είναι ότι θα έχει στη διάθεσή του τον Έτο με τον Γκαρσία που επιστρέφουν.
Όσον αφορά τα μεταγραφικά, αυτή την εβδομάδα θα μπούνε στην τελική ευθεία οι υποθέσεις των Λάζοβιτς, Σίλντενφελντ, αλλά και οι περιπτώσεις των Βύντρα-Σπύροπουλου, τις οποίες παρακολουθεί στενά ο ΠΑΟΚ περιμένοντας τις εξελίξεις.

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: