Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

«Χαρούμενος για τη γέννηση του παιδιού μου στην Ελλάδα»

Ο Πάμπλο Κοντρέρας μίλησε σε ΜΜΕ της Χιλής για τη ζωή του την Ελλάδα αλλά και για τους στόχους του Ολυμπιακού. Ο αμυντικός των ερυθρόλευκων τόνισε μεταξύ άλλων υπερήφανος που το παιδί του θα γεννηθεί στην χώρα μας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τη ζωή στην Ελλάδα: «Απομένουν ακόμα μερικές ημέρες έως ότου γεννηθεί το τρίτο μου παιδί. Εγώ και η γυναίκα μου ανυπομονούμε. Είμαστε επίσης ενθουσιασμένοι που αποφασίσαμε να γεννηθεί στην Ελλάδα, καθώς ήταν δύσκολο να ταξιδέψουμε πίσω στη Χιλή στις αρχές της χρονιάς. Αυτή είναι η αλήθεια. Δεν παραπονούμαι. Ζω καλά τόσο εγώ όσο και η οικογένειά μου, ενώ και τα επαγγελματικά μου πηγαίνουν καλά».

Για το μεγάλο στόχο του Ολυμπιακού: «Ελπίζω να ολοκληρώσω τη φετινή σεζόν όπως πέρυσι, όπου παρά τα προβλήματα που είχα, έπαιζα κανονικά. Όλοι οι στόχοι παραμένουν οι ίδιοι. Θέλουμε το πρωτάθλημα, έχουμε αποσπάσει αβαντάζ και ελπίζουμε να το διατηρήσουμε».

Για την Εθνική Χιλής: «Το να εκπροσωπώ τη χώρα μου είναι ό,τι καλύτερο. Δεν έχω επικοινωνήσει με τον νέο τεχνικό, αλλά οι συμπαίκτες μου, μου έχουν καλά λόγια για έναν προπονητή που κατά τη διάρκεια των δύο τελευταίων ετών, είναι ο καλύτερος. Υπάρχει ακόμα χρόνος για την κλήση των παικτών που παίζουν στο εξωτερικό, αφού το φιλικό είναι προγραμματισμένο για τις 6 Φεβρουαρίου.


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: