Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Σοκαρισμένοι οι ξένοι της ΑΕΚ!

Φοβισμένοι απ’ τα σημερινά επεισόδια παρουσιάζονται -εύλογα- οι ξένοι της ΑΕΚ. Πέραν του Φουρτάδο (που έγινε στόχος των οπαδών) και οι Γιάγκο-Κορδέρο σοκαρίστηκαν απ’ τις… ροκ καταστάσεις των Σπάτων.

Σοκαρισμένοι οι ξένοι της ΑΕΚ
Όχι ότι οι Έλληνες το πήραν αψήφιστα. Όσα κι αν έχουν δει στην ΑΕΚ -και γενικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Οι ξένοι παίκτες της «Ένωσης» ωστόσο, πραγματικά τρομοκρατήθηκαν απ’ τα επεισόδια με επίκεντρο τον Εμίλιο Φουρτάδο που σημειώθηκαν σήμερα στα Σπάτα.

Εκτός του Αφρικανού που δέχθηκε την επίθεση των οπαδών και -όπως είναι ευνόητο- δεν θέλει να ξαναπατήσει στις εγκαταστάσεις, σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση βρίσκονται και οι Γιάγκο και Κορδέρο.

Τόσο πολύ που να εκφράζουν ανοιχτά στους συμπαίκτες τους την ανησυχία για τη σωματική τους ακεραιότητα και -ειδικά ο Ισπανός- να εκφράζουν ζωηρά την απορία τους για το αν αξίζει τον κόπο να συνεχίσουν να παίζουν στην ΑΕΚ.

Σε συνδυασμό λοιπόν με την παράταση της αβεβαιότητας που έφερε η ανακοίνωση Βιντιάδη και εφόσον δεν εκτονωθεί άμεσα η κατάσταση (το ρεπό της Δευτέρας ελπίζεται ότι θα συμβάλλει σε αυτό) μόνο έκπληξη δεν θα θεωρηθεί ακόμα και το να καταθέσουν προσφυγή για να φύγουν από την «Ένωση».


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: